Pinstripes // New outfit

Hey Ladies,
Jeg kan selvfølgelig ikke holde helt fri fra bloggen selvom jeg er i Paris, det kilder helt i fingrene efter at komme online, haha!
Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville vise jer den her pinstriped kjole som jeg netop har købt. Jeg har allerede haft den på et par gange, og jeg elsker den virkelig!
Den er lavet i det blødeste materiale, og så er den super lækker i pasformen, og strammer ingen steder. Det som jeg faldt for ved første øjekast var de fine flæseærmer og flæsedetaljer nederst på kjolen. Jeg havde en gang en fin én fra Isabel Marant, som minder helt vildt om denne. Den her koster så kun 699 kr. hvilket jo er rimelig nice! 😉
Den er fra det danske brand CS15 ByCa’shott, og den laves faktisk også som en top, hvis man ikke er den store kjole-pige. Du kan finde den her. Til kjolen har jeg et par jeans på, som jeg mener at have købt i Zara, en taske fra Bolinder Stockholm, smykker fra East Copenhagen Jewellery , solbriller fra Izipizi og sneaks også fra CS15 ByCa’shott . Jeg elsker at give det feminine look et twist, og tilføje looket lidt kant ved at sætte rå jeans og sneaks sammen med kjolen, så det ikke bliver for “fint”.
Håber at I kan lide det. Kys fra Paris, hvor der iøvrigt bliver shoppet! 😉
xx jeres Simone

(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *