I’m going to Paris

Hey kære,
Jeg skal til PARIIIS idag, og jeg glæder mig helt vildt! Hvis I kunne tænke jer det, overvejer jeg at lave en lille “Paris Guide” til jer? En lille guide med must see places og gode spisesteder, shoppe områder osv.? Smid en kommentar eller Snap hvis det er noget som I kunne tænke jer at læse? Paris er virkelig en fed by, og jeg kan ikke vente med at komme tilbage!

Billeder fra min sidste Paris tur

Sidst jeg var i Paris, er faktisk præcis et år siden i den måned. Sidste år var jeg der under modeugen i Paris, og CPH FASHION LAB (mit firma) var medarrangører på et kæmpe modeshow for Ole Yde Couture. Det var en rigtig god tur og et virkelig flot show! Nøj hvor vi knoklede, men vi hyggede os virkelig samtidig! Jeg var så heldig at få lov til at invitere skønne Sandra, Ilirida og Marie med, sammen med nogle af de danske magasiner, og vi havde virkelig en fest! Dagen derpå fik vi skudt outfit billeder, spist en masse god mad, og shoppet en smule. Jeg var der kun i 3 døgn, og samme varighed er den tur jeg skal på her i weekenden.

MEN, denne gang er det ikke en arbejdstur,  men enrigtig  kærlighedstur. 😉 Gamal gav mig nemlig en tur til Paris i fødselsdagsagave, og jeg glæder mig helt vildt til at se hvad vi (han) finder på! Haha! (Typen med skyhøje forventninger, haha! Just kidding ;-))
Jeg opdaterer jer selvfølgelig fra min tur undervejs på både Snapchat & Insta Story @SimoneTajmer, så husk at tilføj mig og følg med! Jeg rejser på fredag- til søndag aften. xx Simone


 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *