10 SJOVE FACTS OM SIMONE TAJMER – Skrevet af Carla Mickelborg

Hej! Jeg hedder Carla Mickelborg – og jeg betragter mig selv som værende en god veninde af Simone. Jeg tænkte derfor, at det kunne være sjovt for jer at høre lidt om hvordan Simone er, bag kameraet fra mit POV. For når jeg tænker efter, kan jeg ikke komme på noget ved Simone, som virkelig har skuffet mig. Hendes tålmodighed dykkede ganske vist godt ned fra Duomo ovre i Milano, da jeg skulle tage et skarpt billede af hende og et nyt outfit. Men en god omgang spagetti fik hende efterfølgende helt på plads indeni igen, og nu har vi aftalt, at jeg ikke skal tage outfits billeder af Simone lige foreløbig. Og sådan går det bare der ud af, med venskaber og relationer, hvor man konstant finder grænser og nye sider, som jo netop er det der gør det så interessant at lære nogen at kende. Og med interessant mener jeg selvfølgelig også pisse irriterende, men for det meste er det dog en rar ting at komme tæt på sine venner. I det følgende får du 10 insider-veninde informationer om Simone, som er et af det mest ambitiøse og inspirerende mennesker jeg kender. Værs’go:

1. Ambitionsniveau

Simone har ambitioner ud over det sædvanlige. Elsker hvide rum. Har en forkærlighed for excel ark og kan tjene penge på umulige ting, så som salg af ure til svømmehaller, scoute for Victoria Secret, leje et 200 m2 stort kontor i indre by, for at vise tøj frem til bloggere og dameblade, skrive om sine rutiner og tanker på nettet – listen er lang. Hendes nyeste påfund er, at have mere fritid, og kun lave det hun elsker. Det synes jeg er den bedste idé so far.

2. Akawi

Vi er kommet for tidligt til en julefrokost i Kødbyen. Vi står på altanen og drikker syrlig rødvin med nogle folk, der er ude for at ryge lige efter desserten. Simone gør en ubeskrivelig bevægelse med hånden gennem luften, som jeg prøver at ignorere. Jeg speedtalker med de omkringstående for at holde en munter stemning. Men det dur bare ikke – og i erkendelsen af, at Simone er frosset fast i fornemmelsen af at være kommet altalt for tidligt, må vi forlade festen, før den overhovedet er begyndt. Og sådan må man ofre sig engang imellem som veninde. Simone er urokkelig hvis noget bliver for pinligt.

3. De hvide sokker

Simone kan have hvide sokker på en hel dag, uden at de bliver sorte.

4. Det stærkeste led

Simone er den ældste af de fynske skønheds-søstre  – og uden tvivl gruppens stærkeste led. Tilsyneladende besat af matcha og iskaffe. Simone kan holde sig vågen i et 3 døgn i træk, hvis hun nærmer sig en deadline.

5. Musik

Oprindeligt glad for r’n’b, men har i den senere tid lyttet meget til spansk pop. Til min store ærgelse.

6. Sundhed

Stor udholdenhed, men yderst svage skuldre, som desværre sætter en stopper for de allerhårdeste af øvelserne i de 2×7 min. workout hun praktiserer hver morgen. Simone er tidligere model, og jeg har hende mistænkt for i al model-tiden, at have produceret så få fedtceller, at hun aldrig vil kunne tage på.

7. Drømmen

Simones musikvalg skyldes uden tvivl hendes ambition om at bo i Spanien som en anden Mama Simone, med masser af tid og økonomisk overskud til at lave mad til hele vejen. Den tanke gør, at musikken er til at holde ud.

8. Jeg er på gå-ben

Selvom Simone har en cykel, mange vil misunde, ser man hende oftest komme omkring i taxa. Men når vejret tillader det, hiver hun rulleskøjterne frem, og hjuler gennem byen med modetøj på og hjul under fødderne. Så har man set det med.

9. Snakken går

Når vi er sammen, taler vi så hurtigt, fordi vi har SÅ meget der skal snakkes om. Da både Simone og jeg lever af at være influencere, har vores eget firma, har hver vores kæreste, begge har lyst hår, og begge elsker iskaffe, synes snakken ingen ende at få. Det er så at sige kun vores øjenlåg, der kan stoppe den strøm af stikord, der får samtalen til at holde sig kørende lige indtil sengetid. Hver gang jeg tager hjem fra Simone, er jeg fyldt med ideer og energi – og det min kære læser, er værd at glæde sig over.

10. Proppen

Man behøver ikke at være Einstein for at regne ud, at Simone er succesfuld, både erhvervsmæssigt men også på det personlige plan. Men noget som virkelig er kommet bag på mig er, hvor gavmild og glad Simone er. Om hun så havde 10 kr. tilbage på kontoen, ville hun stadig give en frokost og grine ved tanken af hvor dejligt det bliver, når vi er fuldkommen uafhængige, og pengene bare hamrer ind på kontoen. Hun er det jeg vil kalde en prop, fordi hun ligesom alle andre kan blive ked af det, men mindst lige så hurtigt kommer op igen.

Alle disse ting gør, at jeg er så uendelig glad for at vi er veninder. Tak fordi du sagde hej på sådan en cute måde den dag for 2 år siden, Simone – jeg tror på at vi møder dem vi skal her i livet, som kan lære os noget om os selv og dem. Og det er bare fedt det lige blev dig!

Husk at vær’ taknemlig over de mennesker du har i dit liv. For de er en del af dig selv, de er dit spejl. Så lad os alle øve os i at elske hinanden og skrue lidt op for charmen.

God søndag, og husk lige at tjek min blog ud her
– og min video fra i dag, hvor jeg viser min makeup samling! 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *