En ny begyndelse starter her

Hej alle sammen!

Jeg har glædet mig helt vildt  til dagen i dag! I dag er nemlig dagen hvor jeg endelig kan løfte sløret for min store hemmelighed som jeg har båret rundt på rigtig længe!

EN NY BEGYNDELSE STARTER HER

Til de af jer der ikke kender mig, er mit navn Simone Tajmer, og jeg er aktiv blogger på 5 år. Jeg har hidtil været været tilknyttet den store svenske blog-portal Nouw. Hvis det er første gang at du klikker ind forbi min blog idag, vil jeg blot sige et kæmpe VELKOMMEN TIL.
Til jer etablerede læsere: tak fordi I altid trofast følger med!

SÅ HVEM ER HENDE SIMONE TAJMER EGENTLIG?

Mit navn er Simone Tajmer, og jeg er kvinde på 25 år med fart på. Jeg kommer oprindeligt fra Fyn, men bor nu på Havneholmen i København og har gjort det i mere end 7 år. Kort fortalt er jeg en selvstændig duracell kanin med super højt ambitionsniveau. Til daglig er jeg ejer og daglig leder af PR bureauet CPH FASHION LAB PR, sammen med min partner Liv, og ved siden af har jeg en kæmpe passion for mode, sundhed, rejser og selvudvikling.
Jeg er nok lidt af en ustoppelig iværksætter med gode eksekveringsevner. Jeg siger aldrig A uden at sige B, og jeg når altid mine opstillede mål. I skolen var jeg hende den meget stille kreative stræber, der udelukkende gik efter topkaraktererne.

Som ung selvstændig erhvervsdrivende på nu 7. år, beretter jeg om mine op og nedture, det at springe ud i noget nyt, hvordan jeg tackler min hverdag og hvordan jeg sætter mål og altid når dem. Jeg er altid i godt humør, og jeg elsker at arbejde med positivt mindset, og smitte andre med min glæde og passion.
– Alt sammen får du her på min blog, serveret med en god portion humor og selvironi! 😉 I mine yngre år arbejdede jeg som prof. model, og den tid har sat sine spor på både godt og ondt, men den har været med til at forme mig til den stærke pige som jeg er i dag. Jeg ELSKER at tage hånd om mig selv, og spørger du mine veninder vil de betegne mig som en grøn yoga øko-maniac, som dog har en lidt for stor forkærlighed for chokolade og lakrids.

Til de af jer der allerede kender mig og følger med, så vil jeg blot sige velkommen til min nye blog! Jeg har gået med denne store hemmelighed helt alene i vildt lang tid: Jeg er nemlig blevet headhuntet af Egmont Publishing til deres blognetværk Storyplanes.dk. som bla. varetager magasiner som Eurowoman, Alt For Damerne, Fit Living  m.m. og glæder mig vildt meget til arbejde tættere sammen med deres brands. Det betyder at jeg pr. dags dato er blevet en del af det store Egmont publicerings hus. Det har ikke den store betydning for dig som læser,  udover at bloggen nu har taget et skridt op af rangstigen, og vil i fremtiden blive mere aktivt opdateret!

Jeg er virkelig glad og stolt over at være blevet headhuntet, og ikke mindst taknemmelig for at mine 5 års dagligt hårde arbejde, nu for alvor tager fart og bærer frugt.
…………..  En ny begyndelse starter.

xx Simone

5 RANDOM FACS OM MIG:

  • Sigøjner på hjul: Hver gang solen skinner står jeg på rulleskøjter til arbejde, ligegyldigt hvor meget grej jeg skal have med mig. Kamera, computer, shopping-poser og musik i ørerne. Let’s go!
  • Hårde tandbørster: Jeg KAN ikke børste mine tænder hvis min tandbørste ikke har været under vandhanen og er blevet blødt op i mindst 15 sekunder.
    • Jeg kan tale med ænder: Det lyder måske mærkeligt, men jeg er overbevidst om at jeg kan kommunikere med ænderne som hver morgen svømmer forbi mit soveværelsesvindue. Mine naboer og kæreste synes jeg er en smule loco, men who cares?
  • Mine ben “falder af”: Bliver jeg vækket før kl. 6 har mine ben en tendens til at blive inaktiv, og jeg skal bæres hele vejen til badeværelset, til mine fødder rammer gulvvarmen.
  • Under min dyne: har jeg til nogens irritation, altid en hel samling af forskellige beklædningsdele: En silke kimono, en fleece jumpsuit, en oversize t-shirt og en fræk underkjole. Man ved aldrig hvilket mood man vågner op i and you gotta be prepared!

( Det er ikke nogen hemmelighed at jeg har måtte forhøre mig med mine nærmeste omkring mine særheder, da jeg selvfølgelig ikke selv synes at besidde nogle mærkelige sider. 😉 )

(Visited 13 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *