The CORSET Trend 2017 – Sådan styler du det uden at se tacky ud

Hey kære,

Som lovet vil jeg dele mit outfit fra i fredags med jer her på bloggen.

THE CORSET TREND

Der er trends som ser godt uanset hvad, og så er der de lidt mere vanskelige trends, som kan ende ude ud i et kæmpe ‘NO GO’ hvis det stules “forkert”. Korset trenden er i hvert fald en trend som oftest kræver lidt “modighed” at give sig i kast med, men som kan styles og udtrykkes super cool!

Jeg er personligt helt VILD med korsetter, og jeg synes at trenden giver mulighed for en helt masse forskellige styling ideer og muligheder.

Trenden er nok en af 2016-2017’s største trends, og det lille til tider stramme stykke beklædningsgenstand fra 1800-tallet, gør taljen smallere og afspejler i min optik, max kvindelighed.

Korsetter kan styles på tusindevis af forskellige måder lige fra super feminint til mere sporty, men korsettet vil i mine øjne altid udstråle enorm meget kvindelighed. Jeg er fan, og har allerede bestilt de første 5 korsetter på nettet. (ups)

Det korset som jeg har på på billederne her, har jeg købt online på Zara’s hjemmeside her , til kun 129 kr. Det fåes både i sort og hvidt – hard to choose!

Udover mit outfit her, har nederst jeg fundet lidt korset-stylings inspiration til jer.

Ha’ en rigtig dejlig dag derude, og husk at være modig! 😉

xx Simone

PS: er min nye Bolinder Stockholm taske ikke også skøn?! Find den her .

(Visited 10 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *