Jeg drømmer om …

Hey kære,

Jeg sidder seriøst og dagdrømmer i showroomet i dag. Vi har jo de lækreste sommer styles fra forskellige brands som hele tiden vælter ind ind i showroomet! Denne uges favorit pick, som jeg VIRKELIG glæder mig til at rocke til sommer, er dette virkelig smukke par, fra Havaianas!
Der er en lille smule Valentino Rockstud-ish over dem, haha. Ellers synes jeg bare at de er virkelig skønne i farven, lige gyldig hvilken kulør / tan som man render rundt med. Havaianas kan fåes stort set alle steder i Danmark, og ellers har de en lækker webshop! Jeg ville bare lige sige hej, og fortælle jer at jeg drømmer om Bali, varme, krystalfarvet vand og de her pæne klipklappere! 😉 Ha’ en dejlig torsdag!
xx Simone

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *