Slip af med alle bekymringer og gør plads til en ny livsstil

Hej Kære,

Lige her på faldetrebet vil jeg skynde at fortælle jer, at jeg på torsdag skal til et lidt anderledes slags foredrag ved navn #Goals. .
Jeg er begyndt at bruge en del af mine weekender på at gå til en masse seje foredrag og workshops som giver mig god energi og motivation, og på torsdag i denne uge d. 26 januar, holder en af mine bedste veninder det her seje foredrag ved navn #Goals.

Jeg lander i DK klokken meget meget tidligt om morgenen torsdag, og efter arbejde, vil jeg glæde mig til at se min skønne Carla på scenen i Nørrebro teater! Shit jeg er stolt af hende! Lad os alle følge vores drømme og storme derud af!

Carla og hendes søde mor Mullen har slået sig sammen, og sammen er deres mission at høre op med de dårlige vaner og tankemønstre, der begrænser dig i hverdagen, så du fremover kan leve i overensstemmelse med de ting som bringer vækst og glæde i dit liv.

Carla er ligesom jeg en rigtig glædes-bombe og vi lever begge to rigtig meget efter de samme værdier og principper, og derfor kan jeg varmt aanbefale jer at tage ind og se foredraget.


Jeg håber at vi ses på torsdag? Det kunne være virkelig hyggeligt!
XX, jeres Simone

Til foredraget får du metoderne til at:
– Lære at finde og visualisere dine yndlingsfølelser
– Blive fri af dine bekymringer
– Skabe mere plads til en kreativ livsstil
– Skabe mere klarhed i dine tanker og handlinger

Facts om #Goals

Dato: 26. Januar
Tid: kl. 20.00 – 21.00
Sted: Nørrebro Teater
Find din billet HER.


(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *