New York

Hej Kære
Som I kan se på min Snapchat er jeg stukket af på en 3 dagens arbejds-tur til USA!
Det er sammen med en af vores store kunder herovre. Jeg har endnu ikke afsløret for hvem, men jeg kan afsløre, at en del af jer allerede har gættet rigtigt på Snapchat 😉 @ SIMONE TAJMER
– Hvis du er helt lost, så tag og kig lidt nærmere på billedet ovenfor, hint hint! 😉
Lige nu er kl. 00 jeres tid, og kun kl. 18 min tid, og jeg er pt. helt vildt smadret og jetlagged, og tanken om at jeg har 15 timers tur tilbage igen om små 3 døgn dræber mig en lille smule må jeg ærligt indrømme. Vi har dog super travlt i showroomet så når jeg lander torsdag morgen har jeg lige to dage derinde før det er weekend, og så starter Copenhagen Fashion Week! Juhuu!
Jeg er dybt taknemmelig for mit fede, sjove og hårde arbejde, og ikke mindst over alle de skønne mennesker jeg konstant er omgivet med, og får lov til at arbejde med!

Det her vare bare lige en kort update fra mig til jer. I skal nok få meget mere info og billeder om min tur, lige nu går det bare så hurtigt og jeg har ikke et ledigt split-sekund ledigt! Nu vil jeg forsøge at holde mig vågen og tage ud at spise noget mad med de andre, inden jeg i morgen skal holde en kæmpe præsentation foran virkelig mange mennesker…… aaaaarg! Nervøs!

Mange knus og XX

Jeres, Simone

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *