New outfit

Overknes: Vagabond HER // Tunic: Nelly HER // Jakke: 5 Preview SS17 HER // Læbestift: FaceStockholm HER

Hey kære

Nyder I lørdagen?
Jeg tænkte at det var ved at være længe siden at jeg havde lavet et outfit indlæg til jer, og daa jeg er helt vildt begejstret for mine seneste fund, disse støvler, tunic og min nye jakke synes jeg da lige at det skulle flashes her på bloggen. 😉
Jeg er især overdrevet glad for mine nyeselvsiddende støvler som er de behageligste nogensinde! De er super comfy og når de først er kommet på bliver de sidende hele dagen. De er lavet af helt specielt og lækkert materiale der gør at de tilpasser dig ens ben og så bliver de bare siddende! De er også helt nye og lige kommet u butikkerne, men faktisk fandt jeg dem billigere online lige HER. Jakken har jeg hapset fra vores showroom, og den er meget snart tilgængelig på 5 Preview’s webshop. Det er nemlig fra den nye Spring/Summer 2017 kollektion.

Jeg har lavet links til jer på det hele her ovenfor, og så vil jeg da bare ønske jer en helt fantastisk lørdag!
Kisses, good vibes & lots of love
jeres, Simone

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *