Jeg lukkede ned!

Hej Kære,

RIGTIG GODT NTÅR!

Jeg håber at I havde en fest?

Jeg havde i hvert fald en rigtig sjov aften. (Se med på Snap: @SimoneTajmer hvis du er nysgerrig 😉 )

Nå, men 2017 er altså nu officielt skudt igang, og i den anledning, har jeg taget en kæmpe beslutning som jeg personligt har været rigtig rigtig spændt omkring, nemlig min nye blog!
Voila! Jeg håber at du kan lide den?!
For dig der læser med, er det ikke den helt store ændring andet end mit nye lækre design.

Jeg lukkede altså min gamle blog ned, som før var repræsenteret som blogger hos BloggersDelight og nu er jeg rykket over på den svenske platform ved navn Nouw.
Her vil du fra nu af kunne finde min blog, sammen med andre dygtige bloggere som eksempel: Sandra Willer, Frederikke Egel, Tina Maria m.f.. Min blog hedder det samme www.simonetajmer.dk så alt er ellers som det plejer. 🙂

Jeg har ikke valgt at lave kæmpe drastiske ændringer, men bloggen har fået et nyt design og et nyt udtryk, som minder en smule mere om et magasin, og det er jeg personligt helt vild med!

Øverst kan du finde alle mine kategorier, som jeg inddeler alle mine indlæg under. Så hvis du eksempelvis mest er interesseret i at læse mine mode eller skønheds-indlæg, så kan du nemt klikke direkte ind på det som du synes er mest interessant for dig. Derudover har jeg lavet et direkte link til min YouTube kanal ude i venstre side hvor min nyeste video også altid vil komme til at ligge tilgængelig. Det er også muligt at klikke på videoen og komme direkte ind til min YouTube kanal hvor du kan Subscribe og se alle mine videoer.

Det nye år betyder utrolig meget for mig. 2016 har været det vildeste og hårdeste år i mit liv. Hvorfor , kan du læse i mit meget personlige indlæg her . Det har været et vildt og hårdt år både på godt og ondt, men jeg ved at 2017 kun kan blive bedre, og forhåbentlig kun fyldt med lykke og gode ting!
Min blog kommer i fremtiden til at være fyldt med en masse personlige indlæg, da jeg efter snart 5 år som blogger nu har valgt, at tiden må være inde til, at I lærer mig rigtigt at kende

Der er sket meget i mit liv og vi alle udvikler os hele tiden.

Mere om det I mine fremtidige indlæg. Nu vil jeg bare sige “Enjoy”, og jeg håber at du får en skøn dag! Jeg vil tage ud og fejre min nye blog og skåle 2017 velkommen!

– I kaffe, bare rolig 😉

Kærlighed, jeres Simone

(Visited 4 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *