Derfor er tørshampo fantastisk!

Sponsoreret:

Hej kære,

I dag skal det handle lidt om noget som jeg bruger rigtig meget af i hverdagen, nemlig tørshampoo!
Jeg har efterhånden mødt mange på min vej som enten ikke rigtig kender til tørshampoo, eller som engang har hørt en negativ skrøne om tørshampoo, og derfor ikke bruger det.

Spørg du mig, er tørshampoo guds gave til os kvinder!

Hvad er tørshampoo? Tørshampoo er et pulveragtigt stof, der kan påføres enten som en spray, eller som et pulver. Det bruges til at absorbere overskydende olie fra håret og hovedbunden og efterlader håret renere, mere voluminøst, og lidt mere tekstureret.
Da jeg har et super langt kraftigt hår og max vasker hår 1-2 gange om ugen, benytter jeg mig helt vildt meget af tørshampoo.

Det kan være en fordel at sætte håret op og undlade at vaske det, når du hopper i bad. Daglig hårvask kan nemlig ende med at udtørre håret og genere din hovedbund, og er du i en periode hvor du forsøger at skåne dit hår og har et ønske om at det skal vokse sig langt og sundt, så er for meget hårvask virkelig et no go.
Begræns derfor dine hårvask til max. 2 gange i ugen, og suppler med tørshampoo de dage hvor håret trænger til at blive renset og opfrisket.

Fordele ved tørshampoo:

 • Opfrisker håret
 • Absorberer overskydende fedt
 • Giver fylde
 • Perfekt at bruge inden man sætter håret, både ved opsætninger elle hvis det skal være løsthængende.

Men men men, det er altså ikke helt lige meget hvilke tørshampoo man vælger. Efter mange års kæmpe forbrug af tørshampoo, har jeg testet et bredt udvalg, og favoritten falder på Klorane.
Klorane Tørshampoo er udviklet på planteekstrakt, og har rensende egenskaber i form af en original kombination af stærkt sugende aktiv stoffer, der opsuger snavs og sebum fra hår og hårbund. Derudover er deres tørshampoo baseret på havremælk som er valgt for sine fugtgivende, blødgørende og beskyttende egenskaber.
Personligt kan jeg bedst lide at bruge produkter hvor der er lagt tanker bag, og som på sigt ikke skader hverken mit hår eller krop. Derfor Klorane – og så virker den bare 10 gange mere effektivt end andre tørshampooer og så dufter den ikke af syntetisk wc-rens, som mange andre på markedet gør. 😉

Sådan bruger du tørshampoo:
Rystes godt før brug.
Sprayes jævnt ind i håret og på hårrødderne i en afstand på ca. 30 cm.
Lad virke i 2 minutter og frisér herefter håret igennem.
Undgå indånding og kontakt med øjnene.

Voila – Du vil elske det, og dit hår vil elske dig for det!
HUSK at jeg snart kommer med et uddybende indlæg som er en guide til hvordan du får længere og sundere hår.  Jeg kan dog godt afsløre, at tørshampoo er med på listen! Du kan finde Klorane tørshampoo på apoteket eller online her.

Jeg håber at I kunne bruge mit råd.  xx, jeres S

Pssst: den er genial til nytårstyling: kæmpe lækkert og volumiøst hår!

skaermbillede-2016-12-19-kl-12-57-17
unnamed-21

*Indlægget er lavet i samarbejde med Klorane

(Visited 6 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Meget smukt hår du har Simone:-)
  Jeg er enig med dig hvad angår tørshampoo, det bruger jeg også.
  Os med langt hår skal jo passe på det og for meget vask udtørre og får os til at fælde.

  Du og dine ønskes en glædelig jul:-)

 • Den må jeg prøve 😊 jeg kan se den også fåes til brunt hår. Jeg har mørkt hår men med balayage/babylights så der er lidt udgroning. Tror du jeg skal vælge den mørke?

 • Meget smukt hår du har Simone:-)
  Jeg er enig med dig hvad angår tørshampoo, det bruger jeg også.
  Os med langt hår skal jo passe på det og for meget vask udtørre og får os til at fælde.

  Du og dine ønskes en glædelig jul:-)

 • Den må jeg prøve 😊 jeg kan se den også fåes til brunt hår. Jeg har mørkt hår men med balayage/babylights så der er lidt udgroning. Tror du jeg skal vælge den mørke?

 • Meget smukt hår du har Simone:-)
  Jeg er enig med dig hvad angår tørshampoo, det bruger jeg også.
  Os med langt hår skal jo passe på det og for meget vask udtørre og får os til at fælde.

  Du og dine ønskes en glædelig jul:-)

 • Den må jeg prøve 😊 jeg kan se den også fåes til brunt hår. Jeg har mørkt hår men med balayage/babylights så der er lidt udgroning. Tror du jeg skal vælge den mørke?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *