Min hudpleje rutiner

 Sponsoreret:

Øjencreme her/  Hydrance Riche cream her Cold Cream Body Lotion her / Thermal Spring Water her 

Hej kære,

Det her indlæg har været super efterspurgt, og meget længe undervejs. Nemlig, min hudpleje rutine.
Jeg viser jer i indlægget her, hvilke produkter som jeg sværger til og hvilken rækkefølge at jeg bruger dem i. (Se ovenfor fra step 1 til step 5)
Avène hedder mærket som jeg sværger til. Førhen har jeg været utrolig glad for Sard Kopenhagen, som mange af jer ved jeg har brugt længe, men jeg har for nogle måneder siden fundet overmanden af hudpleje: AVÈNE.
Kort fortalt er Avène dermokosmetik. Eau Thermale Avènes hudplejeprodukter hører til i kategorien af dermokosmetik, som ligger et sted mellem lægemiddel og kosmetik.
En del lægemidler har bla. bivirkninger, og derfor benytter man ofte dermokosmetiske produkter først i et forsøg på at undgå diverse bivirkninger. Områder, hvor hudplejeserien har haft en succefuld virkning, er blandt andet i forbindelse med:

Børneeksem – behovet for steoridcreme kan mindskes.

Akne – modvirkning af hudens ekstreme udtørring efter en skrap medicinsk behandling.

Psoriasis – huden kan holdes smidig og forhorning kan mindskes.

Rosacea – beskyttelse mod ydre miljøpåvirkninger og plejes.

Det er ikke sådan at man skal “fejle” noget eller bekæmpe et specifikt problem for at bruge Avène’s produkter, de er blot lavet på termalkildevand som er utrolig berigende, og  så har de en helt utrolig blødgørendee effekt på på huden, idet den virker irritationsdæmpende og er anti-inflammatorisk. Termalkildevandet er bakteriologisk rent og naturligvis helt uden farve.
Udover at produkterne virker super godt og trænger hurtigt ind, er de lugtfri (minus ansigscremen og bodylotion), og så har de nogle rigtig gode priser.
Øjencremen ligger til omkring 130 kr, ansigtscremen omkring 180 kr og den helt store body lotion “Cold Cream” i pumpe som jeg bruger koster kun 175 kr.
Før brugte jeg hurtigt 400 kr på en ansigtcreme og det samme for øjencreme og olier etc. Jeg er virkelig glad for at have fundet det her alternativ, som jeg faktisk også har købt til min kæreste i julegave.
Husk at de laver hudpleje til alle typer hud. Lige meget hvor gammel eller ung du er, og måtte du have tør, sensitiv, fedtet, uren hud eller bare normal hud.

Faktisk tilbyder Avène helt gratis, at sammensætte et hudpleje program til dig – du kan se hvordan og sammensætte dit eget hudpleje program HER.

Husk du er altid velkommen til at stille mig spørgsmål eller smide en kommentar. Jeg vil hellere end gerne hjælpe, og jeg ved hvor svært at det kan være at finde den perfekte hudpleje, da vi alle har forskellige hudtyper.

Det var lidt om mine hudpleje rutiner – snart kommer en video på min YouTube kanal her, med mine generelle morgen rutiner og ‘get ready with me’. Det var alt for nu.
Jeg håber at du kunne lide indlægget, og at du har lyst til at prøve Avéne ligesom jeg gjorde. Jeg lover at du bliver glad for det.

xx, jeres S

skaermbillede-2016-12-13-kl-11-02-07

PS: Har du ligesom jeg gået og undret dig over hvad alle de der fancy sprayflasker med vand i egentlig er til og hvad de kan? Det gik altså først op for mig i 2016 😉 Men se med her.

skaermbillede-2016-12-13-kl-08-52-24unnamed-21
*Indlægget er lavet i samarbejde med Avène

(Visited 4 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *