3 Advents Giveaway – Yvonne Koné Bucketbag fyldt med makeup

d2__18361-1462788274Sponsoreret:

Hej super skønne Girls!

Først rigtig glædelig 3 søndag i advent! Jeg har glædet mig som et lille barn til den her advent!
Jeg har nemlig lavet en sindsyg fed Giveaway, til en værdi af hele 4.200 DKK, som jeg personligt selv er helt oppe at køre over!

Hvis I ikke allerede har gættet det udfra ovenstående billede 😉 , så kan du altså vinde følgende denne advent:

Yvonne Koné Mini Bucketbag (3.600 DKK)
Elnett Volume Excess 75 ml.
Nude Magique Cushion
False Lash Sculpt Mascara
Super Liner Black?n?Sculpt
Color Riche læbestift, 377 Perfect Red
L?Huile neglelak, 554 Carmin Parisien
Alt du skal gøre for at vinde er at følge mig på Snapchat (navn: SimoneTajmer ) og så smide en kommentar her på indlægget.

Som jeg også nævnte i sidste søndags indlæg, er jeg ved at samle lidt forskellig information sammen til min næste video, og derfor ville jeg blive rigtig glad, hvis du efter at have deltaget i konkurrencen, ville sende mig en mail til stpresse@gmail.com
med din ?Største personlige udfordring?. Det kan være mange ting . (Kærlighedslivet, selvværd, præstation, studiet e.l.). Alle mails med udfordringer forbliver selvfølgelig helt anonyme og vil ikke blive nævnt nogen steder, og ligeledes kun læst at mig. Som sagt er det ikke noget der kræves, men jeg ville blive rigtig glad. Tak til jer som allerede har skrevet. 🙂
Det ville være en kæmpe kæmpe hjælp.

I dag vil jeg bruge dagen til at få lavet en træningsvideo klar til jer, som jeg meget snart lancerer på min YouTube kanal HER. Husk endelig at Subscribe, så får du besked når mine videoer kommer på.
Det bliver en video med mine morgentrænings rutiner, som du kan lave hver dag, og alle steder, uanset hvor du befinder dig, eller ligegyldig hvor travlt du har.
Efter træning vil jeg hoppe en tur ud i skoven og gå en lang tur med en kop kaffe fra mit yndlings sted, og nyde alle de smukke julelys og den gode stemning som er alle vegne i denne måned. Jeg er vild med det!
Så skal jeg ud at skyde outfit billeder, og måske lave et eller andet sjovt julemad til aftensmad, haha! Hvis du vil være med så følg hele min dag på Snapchat – vi ses derinde!
Good luck til alle, og en helt masse julekærlighed til jer alle og god energi.

Må I have en dejlig 3 søndag i adent.
xx jeres, S

101-529-215-black-for-punnamed-21

(Visited 18 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *