Nøglen til succes – Elevate Everything

Godmorgen Ladies & Gentlemen,

Jeg starter lige dagen med et lille motiverende indlæg. Denne kommende weekend har jeg for mange måneder siden, tilmedt mig til noget der hedder “Elevate Nordic“. Jeg havde personligt ikke hørt om Elevate før jeg talte med min gode ven og inspirator Jesper Bergstrøm for nogle måneder siden. – Jesper er bla. ham som jeg tidligere har lavet en video med på min YouTube kanal som omhandler “Succes, Arbejdsglæde & Motivation, og lidt omkring det at være selvstændig og iværksætter”. Den kan du se lige HER.

Jeg har gennem tiden læst en masse bøger om emnerne samt set et hav a foredrag og YouTube speaks, men da jeg fandt ud af, at de rent faktisk har sådan en konference i DK, blev jeg helt vild i varmen og tilmeldte mig med det samme.

Elevate er en ultimativ 3-dages konference, hvor vækst-orienterede personer mødes for at lære selve udførelsen. På Elevate lærer du at tage dit liv til “det næste niveau”, og vil blive inspireret, det er helt sikkert!

Til mange foredrag eller speaks efterlader man ofte lokalet med en kæmpe begejstring og fascination, men du lærer oftest ikke hvordan det er at DU rent faktisk kan perspektiverer din ny lærte viden over til DIT eget liv. Her forlader man ikke konferencen uden en helt masse værktøjer til, så du med det samme kan gå i krig på egen hånd efter konferencen.
Begrebet konference, kan måske i sig selv lyde ganske tørt og kedeligt, og ikke noget man gider tage til af egen fri vilje, og slet ikke på sin hellige weekend, men jeg ved at Elevate i DK, skulle være den vildeste konference på året, og alle de gode danske speakers, coaches og andre dygtige fagfolk, sparker konferencen igang fredag morgen  d. 11 november, og de er klar til at dele deres viden og erfaring med dig.

Christian Stadil, kendt fra Hummel International, og Jesper ?Kasi? Nielsen, kendt fra Pandora, som deler inspiration og motivation ? samt ekspert i kropssprog, Jesper Bergstrøm, der deler gode råd til, hvordan du kan bruge dit kropssprog til at netværke og blive bedre til at sælge både dig selv og dine produkter/services, er blot 3 af de danske speakere på Elevate i år.

Hovedemnerne i år er sundhed, personlig branding, produktivitet, og investeringerne skal dækkes.

Jeg synes ikke at jeg kan få nok viden, og jeg ELSKER at lære, så derfor har jeg altså tilmeldt mig hele konferencen, og jeg synes derfor at jeg vil gøre dig opmærksom på, at de rent faktisk forærer en helt række gratis fredags billetter væk, lige nu inde på “Billetto“.
Du kan få en gratis billet lige her, og nej der er ikke noget catch! 😉

Sådan henter du dit gratis dagspas:

–          Klik på knappen ?Get tickets? øverst til højre.

–          Indtast koden elevatefriday og tryk på OK.

–          Nu dukker der en ekstra billetmulighed op i bunden: Dit gratis fredagspas.

–          Tryk ?Next? og indtast dine opslyninger ? så modtager du fredagspasset på mail.

Hvis du i løbet af fredag bliver så vild med konceptet, at du slet ikke er klar til at tage hjem (og det er der god chance for), så er det selvfølgelig muligt at opgradere fredagspasset til en helt almindelig billet ude på eventet.
Du kan læse mere om hele eventet på www.elevateeverything.com
Jeg håber I finder det insiprerende, og at vi ses derude?

Jeg glæder mig som et lille barn, og har gjort det i mange måneder nu!
Love & Success
Sunnamed-21

skaermbillede-2016-11-09-kl-09-26-37

(Visited 6 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Is success and love guaranteed?, I’m in! I wonder a lot what has happened to America, I try to keep open minded about it. I think a lot of Thomas Friedmans ideas are idiotic and ridiculously näive, but once in a while, he makes some interesting points and inspiring theories, in this speech he says that “average is over”, what are your thoughts?
  https://www.youtube.com/watch?v=sRmFq_PJ6w0

 • Is success and love guaranteed?, I’m in! I wonder a lot what has happened to America, I try to keep open minded about it. I think a lot of Thomas Friedmans ideas are idiotic and ridiculously näive, but once in a while, he makes some interesting points and inspiring theories, in this speech he says that “average is over”, what are your thoughts?
  https://www.youtube.com/watch?v=sRmFq_PJ6w0

 • Is success and love guaranteed?, I’m in! I wonder a lot what has happened to America, I try to keep open minded about it. I think a lot of Thomas Friedmans ideas are idiotic and ridiculously näive, but once in a while, he makes some interesting points and inspiring theories, in this speech he says that “average is over”, what are your thoughts?
  https://www.youtube.com/watch?v=sRmFq_PJ6w0

 • Is success and love guaranteed?, I’m in! I wonder a lot what has happened to America, I try to keep open minded about it. I think a lot of Thomas Friedmans ideas are idiotic and ridiculously näive, but once in a while, he makes some interesting points and inspiring theories, in this speech he says that “average is over”, what are your thoughts?
  https://www.youtube.com/watch?v=sRmFq_PJ6w0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *