Video: Se hvordan jeg bor – House Tour

JEG ER FLYTTET – SE MIN NYE BOLIG ved at klikke HER.

Hej kære,

Efter hundredevis af efterspørgsler på at se hvordan jeg bor, så har jeg nu endelig fået mig taget sammen til at lave en lille “House Tour” til jer.

Eftersom at jeg “lige” er flyttet ind i starten af året, og arbejder 100 timer om ugen, så er jeg altså ikke helt på plads endnu, men nu får I lov til at se mit hjem som det er pr. dags dato. Hvis jeg lige kort skal nævne et favorit møbel på det være min sofa her ved navn “REM” fra Sofakompagniet, og i anden række kommer min garderobe, som jeg helt selv har skræddersyet og sat sammen.HUSK også endelig at subscribe på min YouTube kanal lige her, hvor jeg ofte ligger nye videoer online, som ikke altid bliver delt på bloggen.

Velkommen indenfor, og nyd turen. Love

(Visited 8 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *