Hi, from the space

IMG_7250 IMG_7214  IMG_7065 IMG_7105 IMG_7241 IMG_7133
Heels / Dress by 5Preview  / Bag Valentino / Shades /

Hi Girls,

Jeg håber at I har nydt weekenden, og at I fik en god start på ugen igår? Jeg nyder livet lige for tiden, men damn’ jeg synes stadig at jeg løber stærkt for at nå det hele!
I dag ville jeg bare lige sige kort hej, inden jeg skal til møde her kl. 8:30 på café Europa, og samtidig ville jeg lige vise jer mit seneste outfit. Jeg er især helt oppe at køre over de her fede støvler som jeg købte for nogle uger siden, men som først nu er blevet luftet! Jeg viser dem frem og fortæller om dem i min seneste YouTube Video, som du kan finde lige HER.
Min video hedder “September Favoritter”, og i videoen viser jeg sjovt nok, alle mine favoritter frem, inden for mode, skønhed & kost. Tjek den ud HER.
Ellers vil jeg bare ønske dig en RIGTIG dejlig dag, og link til mit outfit finder I som altid,  under billederne ovenfor.
Tirsdag Love, jeres S
unnamed-21*Indeholder affiliateIMG_7262

(Visited 9 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *