Det her brand fangede min opmærksomhed: East Copenhagen Jewellery

 Untitled

Sponsoreret:

Hej kære,

I mit sidste outfit indlæg viste jeg jer lidt af mine nyeste smykker frem, fra East Copenhagen Jewellery, som jeg er rigtig glad for. Jeg har faktisk gået med smykkerne i nu små 4 måneders tid, og de har figureret på mange af mine billeder, som har fået mange positive kommentarer. Jeg er rigtig begejstret for brandet, som faktisk er et dansk up-coming smykkebrand. De udstillede blandt andet på smykkemessen for et par uger siden, med en utrolig smuk stand. De skiller sig i den grad ud med deres flotte kollektion af skønne farvede sten, opaler og flotte finish og fine gennemtænkte design-detaljer som ikke just ligner noget som helst andet smykke-brand på markedet. Jeg har pt. forelsket mig i opal-øreringene som I ser på første billede. De glimter nærmest mere end diamanter når solen skinner på dem. Så er jeg også helt vild med deres “Palm” og “Sapa”-kollektion, som er en meget minimalistisk og petit kollektion, men stadig rustik og i god kvalitet. Øreringene især bor nærmest på mig for tiden. De lukkes med kæden bagpå, som jeg synes er en utrolig stilet og sexet detalje. De har sneget sig ind på min 1. plads af øreringe.

 Jeg syntes personligt, at smykker er en stor del af ens outfit, for de er med til at definere dig og din stil. Smykker er med til både at fremhæve dine øjne, dit hår, dit ansigt og dine hænder i en positiv retning, og derfor må man altså godt forkæle sig selv med lidt smykker engang i mellem. 😉
Et lille shout out herfra til  East Copenhagen Jewellery og deres fine smykker, som jeg virkelig har fejet benene væk under mig.

Love, jeres S

(Visited 8 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *