Pre Fall / Brand new outfit

 

Choker  Nelly.com / Bomber Sisters Point / Pants  Zara / Top Sisters Point / Heels Unisa / Jewellery East Copenhagen Jewellery /

Hej dejligste piger,

I onsdags havde jeg en smule overskud, og hoppede ud i det gode vejr for at skyde lidt outfit billeder til jer (more to come). Hovedpinen er nu heldigvis på vej den rigtig vej, og det betyder også lidt mere overskud på kontoen. Virkelig rart!

Her er jeg hoppet i mine nye højtaljede fra Zara, og above it all, min nye bomberjakke! Jeg er så glad for den! Den er så dejlig lækker og tyk i kvaliteten, og så er den vendbar, så man har faktisk to jakker i én. Ret smart!Jeg synes detaljer er utrolig vigtigt når man klæder sig på, og jeg elsker alt i broderi, smykker og lige for tiden er jeg stadig syg med chokers. Jeg har efterhånden en hel samling, haha. Hvis du kan lide mit outfit kan du finde alle links under først billede.Jeg sidder lige nu og nyder en morgensmoothie, og om lidt skal jeg ind på kontoret og holde et enkelt møde, og ellers så står dagen faktisk på hygge med min virkelig skønne veninde Carla. Jeg ved ikke engang hvad vi skal lave endnu, men højst sandsynlig nyde solskinnet! Kender I det, når nogle personer bare er så skønne og giver helt masse igen iform af overskud og god energi? Sådan har jeg det når Carla og jeg er sammen. Det er så vigtigt at omgive sig selv med mennesker som er med til at trække en positivt op og skabe god energi. Der er alt for mange som bevæger sig i dårlige “kræse” og energier, og ikke lige just hænger med nogen opløfter den. Det er virkelig et af mine grundprincipper som jeg lever mit eget liv efter. Her er der altså kun plads til personligheder med god energi, og som er med tik at styrke og løfte hinanden op.  Selvfølgelig er det helt okay at have en dårlig dag, det er slet ikke det som jeg siger, men sådan helt grundlæggende, så skal energien altså bare være i top og man skal løfte hinanden. Det var lige dagens fredags tanker. Husk at være gode ved hinanden, dig selv, og husk lige engang imellem at lave et lille “tjek” i din egen hverdag og reflekter over ville mennesker som du omgiver dig aller mest. Hvad giver de dig og hvad giver du dem? <3Love above all! God energi & god start på en fantastisk weekende!Jeres, S

 

(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *