Santorini PT 2

IMG_3543IMG_3544IMG_3522 IMG_3532Hej Loves,

I forgårs var jeg så heldig, at jeg som nævnt på Snappen (@SimoneTajmer) lå med madforgiftning, som stort set også stjal hele min dag igår. Hvor uheldig har man lov til at være! I dag har jeg det heldigvis bedre og jeg har stadig hele 5 dage tilbage på den smukke solskins ø! Igår aftes havde jeg overskud nok til at komme ud af sengen, få et bad og se nogenlunde anstændig ud, og kørte derefter ud for at jagte en hel simpel pasta ret, uden for mange krydderier eller andet mærkeligt græsk! Haha
Det lykkedes, og efter en god nats søvn, er jeg nu på toppen! I dag har jeg lejet en båd, og skal ud og sejle mellem øerne, og jeg glæder mig max! Vejret er for skønt, dog blæser det lidt for meget, så jeg håber ikke at det bliver et problem. Husk at følg med på snappen 😉
Igår aftes lige inden solen gik ned, fik jeg skudt et par outfit billeder til jer, som I kan se ovenfor, og faktisk så er hele looket fra Zara, så det er dejlig nemt. 🙂

En lille hurtig update på livet fra solskins øen Santorini, Jeres unnamed-21

(Visited 22 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *