Classy with a twist

Dress: CS15 699,- / Shoes: CASHOTT /  Bag: 5Preview / Watch: Picto / Ring: East Copenhaen Jewellery 599 ,-

Hej Girls,
Jeg håber I nyder dagen. Jeg følte bare lige at jeg ville sige ‘hej’, og så fik jeg lyst til at dele det her outfit med jer. Jeg er nemlig faldet over det her nye mærke ved navn, CASHOTT, som ikke er et nyt mærke i den forstand, men et nyt mærke i min garderobe. Jeg er ret vild med det, og synes at de laver nogle super cool ting.
CASHOTT laver de fedeste sko, og så har de en tøjlinje som de kalder for CS15. Jeg er ret vild med det de laver, og jeg synes at de har nogle ret fede snit, detaljer og så er det god kvalitet og til fine priser. Min fringle nederdel, som jeg viste jer i sidste uge her, er faktisk også fra CS15.   Håber I kan lide det! En kort outfit-status herfra mig og med ønsket om en virkelig dejlig dejlig tirsdag! Jeres, S

unnamed-21

IMG_3021IMG_2983IMG_3008IMG_0783

cashott

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *