VLOG: Video om Succes, Arbejdsglæde og Motivation

IMG_0311 Skærmbillede 2016-07-11 kl. 08.42.04
Godmorgen til dig og velkommen til endnu en skøn mandag!
Til dig som er på ferie, jeg håber at du nyder den big time! I dag handler det lidt om motivation, arbejdsglæde og glæde i det hele taget her på bloggen. Jeg er nemlig teamet op med Jesper Bergstrøm, som er en rigtig dygtig coach som bla. har specialiseret sig i, at skabe succes i salg, forhandling, networking, præsentationer og Goal Mapping. Udover disse emner, så er Jesper ligesom jeg selv, stort set altid utrolig glad i låget, og vi deler derfor lidt ud af vores tanker omkring det der med at være glad og hvorfor at det er så fandens vigtigt! Vi taler også lidt om motivation – hvad betyder motivation egentlig og hvad bliver vi motiveret af? Se med i videoen hvor jeg bla. afslører min lille hemmelighed og daglige rutiner.

Vi lavede i sidste uge en fælles spørgerunde på snapchat (SimoneTajmer) og i videoen nedenfor, svarer vi på de fleste af jeres spørgsmål. En del af jeres spørgsmål mindede lidt om hinanden, så vi har fundet nogle fælles “titler”, og forsøgt at svare på så mange af dem som overhovedet muligt, uden at videoen blev flere timer lang – for uden tvivl, vi kunne blive ved med at snakke og snakke Jesper og jeg!
Jeg håber at I synes det er sjovt med et lidt anderledes indlæg som dette. Som tiden går og klokker slår, får man sjovt nok mere erfaring i livet, og efter en del spørgsmål til mit arbejde og arbejdsglæde, havde jeg lyst til at dele et lidt anderledes emne med jer herinde på bloggen, og ikke blot et ” just another outfit “- indlæg. 😉
– Ej at undervurderer selvfølgelig! Bare rolig, jeg skal ud og skyde nye outfit billeder til bloggen i dag!
Et kæmpe skål i mandags morgenkaffe, masser af kærlighed og god energi herfra! Jeres, S

unnamed-21

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *