Bikini klar – med pasta

Hej skønne piger & drenge,
Så nærmer sommeren sig – nogle ville mene at den allerede var her, men according til vejret, så giver det os lige et par dage eller uger mere at komme i form i – til jer der ikke er kommet 100% i bikini form endnu, eller til os madelskere (læs:mig), som altid er sulten og aldring kan få nok af god mad.
Den her opskrift som jeg vil dele med jer, er en jeg som selv har kokset sammen, med inspiration fra en opskrifts artikel et sted på nettet, men det er en ret som jeg har lavet utrolig mange gange de seneste år, og svaret er: PASTA!
Hvem elsker ikke pasta. Dog ved vi alle også godt at det ikke er pasta som står øverst på slankelisten, men det behøves rent faktisk ikke at være kedeligt, for pasta er mange ting, og kan laves på mange forskellige måder. Blandt andet denne måde, som jeg beskriver nedenfor.
Opskriften er til jer pasta-elskere som ikke er fan af tunge kalorier og kulhydrater. Opskriften er rig på proteiner og  indeholder næsten ikke nogle kulhydrater som almindelig pasta desværre gør. Det smager fantastisk og er let at lave. Man kan lave retten med forskellige former for topping eller sovs.  Jeg lavede selv “pastaen” med friske cherry tomater, frisk basilikum, hvidløg, revet parmesan og en spiseske.frisk oliven olie udover som finish. Jeg postede opskriften her for nogle uger siden, men den er altså langt undervurderet, så den fortjener et repost. Bon Appetit & husk at elsk dig selv!
Love S

Opskrift på pasta til 2 personer:

4 økologiske æg
125 g. natural flødeost
5 store tsk. HUSK psyllium frøskaller
Lidt olie

Tænd ovnen på 150 grader. Pisk æggene luftige og tilsæt osten og psyllium frøskaller og pisk det hele til en ensartet masse.
Lad massen hvile i køleskabet i 10 min og fordel den efterfølgende på en bageplade med et stykke bagepapir på. Er massen stadig for tynd, kan du tilsætte flere frøskaller, indtil den er til at arbejde med.
Smør et andet stykke bagepapir med lidt olie og læg dette oven på massen med olien nedad. Rul massen ud som en stor ?pandekage?, så den fylder hele bagepladen mellem de to stykker bagepapir. Bag massen i 10-15 min og lad den køle af i 2 min.
Rul den sammen som en roulade, og skær den herefter i tynde strimler og server.

Et godt måltid med en god fordeling af protein, kulhydrat og fedt. Retten er også utrolig rig på fibre, så et godt tip er, at huske at drikke en hel masse vand efter.unnamed-21

repost-protein-pasta23.png

(Visited 22 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *