En sindsyg weekend

cliff-diving
Lørdag stod på hygge i sengen, en stille og rolig morgen med lidt arbejde på computeren, og derefter ud af skyde outfit billder af min nye look, som du kan her. Derefter gik turen gik til Cliff Diving, efterfulgt af en lækker sund lunch på Hafnia bar og efterfølgende en kææææmpe is og aften hygge med sødeste Sandra pige, hvidvin og danske jordbær! Haps!

2 3Søndag vågnede jeg helt gennem udhvilet og helt vild glad i låget! Jeg fik spist en god morgenmad, danset lidt rundt og fik ryddet op i mit liv (mine to kufferter ;-)) og så gik turen til mit gamle hood, nemlig Frederiksberg, hvor jeg skulle besøge min veninde Signe og ikke mindst hendes ny lille datter, Sophia! Cutness overload! Jeg blev helt skruk for en dag! Vi spiste også god mad på 42 Raw – (I kan godt høre at jeg elsker god mad ik’? 😉 og derefter stod den på en lang gå tur på bryggen, film hygge på sofaen, og batterierne er nu for alvor ladt op til endnu en fantastisk uge! Kom an Mandag!
Alt i alt, en sindsyg DEJLIG weekend!  Love Sunnamed-21

(Visited 4 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *