En helt special gave + Giveaway

Sponsoreret:

Hej Sweets,

Her ovenpå det “hele”, har jeg valgt at forkæle mig selv med en lille kærlighedsgave, fra mig til mig. Kæden som jeg har købt er fra Jane Kønig, og jeg har netop valgt et vedhæng med symbolet anker, som symboliserer “håb”.
Dertil har jeg købt et Lovetag med et indgraveret “S”, som selvfølgelig står for Simone. Jeg er ret glad for det, og jeg elsker idéen i, at man altid kan bygge på og tage fra som tiden går, og som livet nu former og ændrer sig med tiden. Der findes ikke noget bedre end et personligt smykke, som er designet og skræddersyet helt unikt.
Lige nu er jeg ret vild med at den er så simpel sammensæt, men hvem ved, måske skal der et bogstav eller symbol mere på en skønne dag….
Jeg synes at Jane Kønig’s smykker er søde, geniale og unikke på sin helt egen måde og facon, og så er det en god gave til hende du holder af. Søster, mor, veninde, kæreste, kollega, eller hvem som nu end fortjener lidt ekstra kærlighed – Det gør vi vidst alle sammen. 😉 ‘Loveletter’ halskæderne ligger fra 500 ,- og op efter, og så har jeg købt mit “S” seperat ved siden af til 250 ,- ekstra.  En god kærlighedsgave som ikke koster alverden. De nye ‘Love Letters’ er i øvrigt en oplagt gave til studenter og andre skønne mennesker som fortjener at blive fejret hertil sommer. De fåes i sterling t sølv, rhodineret sølv, rosesaforgyldt sølv & forgyldt sølv – min er sidst nævnte.
Lidt kærligheds inspiration herfra.
PS, pga. den gode feedback, på indlægget her som jeg lagde ud igår, har jeg nu fået lov til at udlodde både et Love Letter & et Love Tag fra Jane Kønig til én af jer heldige læsere! Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at blot at følge mig på Instagram & Snapchat: SimoneTajmer.  Indenfor for den næste uges tid, trækker jeg en heldig vinder.

Husk at give dig selv lidt kærlighed i de perioder du har mest brug for det – Du er din egen lykkesmed. 

Love S

unnamed-21IMG_1461IMG_1867 * Indlægget er lavet i samarbejde med Jane Kønig

(Visited 6 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *