Online Banking – Lunar Way

Sponsoreret:

(Visited 14 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Måske skulle det lige med at man gennem Lunar Way, reelt bliver kunde i Københavns Andelskasse. Et pengeinstitut der de sidste år konstant har være på randen af konkurs og forfulgt af skandaler. Synes lige det skal med også!
  Fed choker i øvrigt og flotte øjne, måske et emne for et senere indlæg?

 • Måske skulle det lige med at man gennem Lunar Way, reelt bliver kunde i Københavns Andelskasse. Et pengeinstitut der de sidste år konstant har være på randen af konkurs og forfulgt af skandaler. Synes lige det skal med også!
  Fed choker i øvrigt og flotte øjne, måske et emne for et senere indlæg?

 • Måske skulle det lige med at man gennem Lunar Way, reelt bliver kunde i Københavns Andelskasse. Et pengeinstitut der de sidste år konstant har være på randen af konkurs og forfulgt af skandaler. Synes lige det skal med også!
  Fed choker i øvrigt og flotte øjne, måske et emne for et senere indlæg?

 • Måske skulle det lige med at man gennem Lunar Way, reelt bliver kunde i Københavns Andelskasse. Et pengeinstitut der de sidste år konstant har være på randen af konkurs og forfulgt af skandaler. Synes lige det skal med også!
  Fed choker i øvrigt og flotte øjne, måske et emne for et senere indlæg?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *