Head full of fears, have no space for dreams

(Kjole fra 5Preview & Sleeve fra Kate Spade – fåes i Magasin)

Hi Loves,
Auch, jeg går altså en vild tid igennem lige nu. Som nogle af jer efterhånden har gættet, så er der sket en masse på min privatfront de seneste par måneder. Man kan sgu’ ikke skjule noget for jer skønne læsere, som mange af jer har fulgt mig i over 3 år 😉 Det er altså ret vildt, at I har sådan en situationsfonemmelse og at I kan læse mig så godt! Men et stort tak til de af jer som har skrevet søde beskeder og mail til mig – også på snappen! Så snart jeg kan trække vejret 100% normalt igen, og stormen er ovre, så skal jeg nok fortælle jer nærmere.
Op på hesten må man, og heldigvis har vi simpelthen så travlt på kontoret, at dagene bare flyver afsted. Vi havde I sidste uge et super fedt event for 5 Preview, hvor alle mine yndlings piger kiggede forbi. Det var en virkelig skøn dag, og når solen bare bager ind af vinduerne og musikken spiller, så er livet altså bare for skønt! Det hjælper på det hele at jeg arbejder med noget som jeg virkelig brænder for, og så er jeg så heldig at have jordens sødeste kollegaer, og ikke mindst nogle helt fantastiske læsere & følgere. At hjertet tak, fordi at I ikke er blevet alt for utålmodige og trætte af mig – jeg skal nok komme stærkt tilbage med 200 km i timen! Det lover jeg! I de her dage bruger jeg meget snappen for hele tiden at “live-opdatere” jer, så I stadig har et indblik i min hverdag og hvad jeg går og laver. Find mig derinde under navnet: SimoneTajmer (sjovt nok) 😉 Nedenfor kan I se lidt billeder for det event som jeg arrangerede i sidste uge. I weekenden var jeg på fotoshoot, og jeg glæder mig max til at vise jer resultatet!
Kan man gifte sig med sit arbejde?!

I dag må dagens quote være som titlen på mit indlæg:
“Head full of fears, have no space for dreams”

Husk det dejlige piger & drenge. Tænk over hvad du tænker, tænk positivt, spring ud i ting, tro på dig selv, smil og vær’ taknemmelig hver eneste dag!
Ha’ en fantastisk tirsdag!
Love S
unnamed-21
IMG_1340
IMG_1278 IMG_1296 IMG_1321
IMG_1336
IMG_1351 IMG_1364 IMG_1353 IMG_1304

 

(Visited 8 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *