Pressedagene AW16 – Kom med

Hej skønne mennesker,

Ja, jeg burde nok have en flad for ikke at bloggere mere end jeg gør lige for tiden. Jeg har simpelthen så død travlt, og så gennemgår jeg lige for tiden en helt masse på privat fronten som pt. tager lidt af min energi når jeg endelig er hjemme fra job sent hver aften. Jeg lover at jeg nok skal komme tilbage i gamet, meget meget snart. Jeg har nemlig en helt masse nyt at dele med jer, og jeg SAVNER mere end noget andet at blogge, kommunikere med jer skønne læsere og ikke mindst lave videoer til jer. Uden jer var min blog jo ingen ting, så tak fordi at I til tider må være lidt tålmodige. Når der er faldet ro på skal jeg nok fortælle jer den lange version. I disse dage er jeg god til hver dag, mange gange om dagen at opdatere jer på min my:story på snapchat (SimoneTajmer) og Instagram. I næste uge vil jeg lave en ny, spændende og anderledes video til jer, og jeg glæder mig helt vildt til at vise jer den! Jeg har blandt andet også fået shoppet helt vildt online, og er super bagud i alt det som jeg skal nå at vise jer!  Indtil da synes jeg at jeg vil vise jer en helt masse billeder fra vores pressedage på mit arbejde, som vi afholdte alle hverdage i denne uge. Vi havde omkring 120 skønne gæster igennem fra alle magasinerne, de sejeste stylister, TV, bloggere, V-loggere & Instagrammere. Det var 3 virkelig gode og lærerige dage, og vi fik snakket en helt masse om beauty, mode og fik præsenteret alle AW16 nyhederne (Autumn/Winter). Jeg elsker at være social, tale med nye mennesker og skabe relationer! I dag skal jeg mødes med Liv fra mit arbejde. Vi har en helt masse papirarbejde som vi skal gennemgå – yes, på en søndag! Og senere skal jeg mødes med min veninde Carla til sushi date i byen et sted. Forhåbentlig kan jeg i aften slappe af med en god bog, og forberede næste blog indlæg til jer! Må I få en fantastisk solskins-søndag, og vi ses MEGET snart! Love S

Tag med på en kigger!

Hele matcha menuen! Økologisk, hjemmelavet og serveret i bambus! HAPS! Alt er fra BYOH.DKIMG_0608 Matcha skyr fra BYOH.DK – Jeg bliver helt sulten! IMG_0528
Skønne Anna fra Eurowoman – Hun elsker ligesom jeg, denne smukke bomber fra Ottod’AmeIMG_0531
Well, jeg elsker matcha fra BYOH.DK – det ved I! 😉 Her havde vi lavet matcha skyr med lækker topping!IMG_0588
Emma’s datter (AGAIN! So cute !! )IMG_0824
Søde smilende og virkelig dygtige blogger piger, Alma Spies & Amanda i Sisters Point’s nye kollektion! Wauw!
IMG_0709 2
Emma & jegIMG_0823
Skønne blogger Emma (mini love) med hendes yndige datter – hun er det sødeste på jorden!mini love blog see concept
Mine favorit sneaks at the moment – fra WODEN.DK 
woden
Altid skønne Ann Lidt fra TV2, her iført de sejeste solbriller fra See Concept (dem jeg også har) 😉IMG_0856
Liv er i fuld gang med beauty snak med en håndfuld dejlige bloggeresoulsisters (bloggere)
Lidt goodiebags som alle gæster fik med sig hjem! VILDT lækre sager der var i!
zetterbeg 2
Mike fra bloggen http://mikeafsharian.dk
Skærmbillede 2016-04-24 kl. 10.59.05unnamed-21

(Visited 7 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *