Blossom Copenhagen

Hej kære,
I dag har vi afholdt event for et af mine yndlings smykke brands, nemlig Blossom Copenhagen. Til eventet kom blandt andet disse skønne piger, Frederikke, Sandra, Carla, Amanda & Ilirida. Vi var omkring 20 personer som deltog i alt, og temaet var “Tea Time”, og eventet fandt sted på “Royal Smushi Café”, som ligger inde i gården ved siden af Royal Copenhagen butikken på Amager Torv. Kender I stedet? Det er et helt igennem magisk og fortryllende sted. Jeg elsker personligt at tage derind når jeg trænger til at “forsvinde” lidt fra stor byens larm og stress. Der er en helt special og unik stemning. I dag hyggede vi og med brunch og snak om smykker. Blossom Copenhagen er super romantisk, og på alle deres smykker er der på den ene eller anden måde placeret eller indgraveret et lille hjerte. “Show your Love and let it blosssom”, er den skønne designer Christina’s budskab med Blossom Copenhagens kollektion. De har også en lidt mere “yngre” og trendy kollektion som følger nutidens tendenser. Den hedder E signature, og det er den som I kan se i de farvede bakker på billederne nedenfor. Jeg har også vidst E signatur frem en del gange på både min blog og Instagram efterhånden. Smukt ikke? Her er lidt billeder fra vores dag. Love S

IMG_0225 IMG_0218 IMG_0285 IMG_0290IMG_0356 IMG_0293 IMG_0299 IMG_0327 IMG_0350unnamed-21

(Visited 4 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Hej simone
  der er noget jeg tit tænker over når jeg ser din snapchat:) kan du kun lide den ene side af dig selv? du filmer altid dig selv med kun den ene kind til. for det første ser det lidt skørt ud hvis det er med vilje og det ligner det er anstrengende for dig at stå sådan med siden til og din krop er lige, hvis du forstår, og så ville jeg bare skrive til dig, at du virkelig er smuk om du så kigger lige ind i kameraet. så du behøver slet ikke, hvis igen det er med vilje. du er smuk lige meget hvad 😊

 • Hej simone
  der er noget jeg tit tænker over når jeg ser din snapchat:) kan du kun lide den ene side af dig selv? du filmer altid dig selv med kun den ene kind til. for det første ser det lidt skørt ud hvis det er med vilje og det ligner det er anstrengende for dig at stå sådan med siden til og din krop er lige, hvis du forstår, og så ville jeg bare skrive til dig, at du virkelig er smuk om du så kigger lige ind i kameraet. så du behøver slet ikke, hvis igen det er med vilje. du er smuk lige meget hvad 😊

 • Hej simone
  der er noget jeg tit tænker over når jeg ser din snapchat:) kan du kun lide den ene side af dig selv? du filmer altid dig selv med kun den ene kind til. for det første ser det lidt skørt ud hvis det er med vilje og det ligner det er anstrengende for dig at stå sådan med siden til og din krop er lige, hvis du forstår, og så ville jeg bare skrive til dig, at du virkelig er smuk om du så kigger lige ind i kameraet. så du behøver slet ikke, hvis igen det er med vilje. du er smuk lige meget hvad 😊

 • Hej simone
  der er noget jeg tit tænker over når jeg ser din snapchat:) kan du kun lide den ene side af dig selv? du filmer altid dig selv med kun den ene kind til. for det første ser det lidt skørt ud hvis det er med vilje og det ligner det er anstrengende for dig at stå sådan med siden til og din krop er lige, hvis du forstår, og så ville jeg bare skrive til dig, at du virkelig er smuk om du så kigger lige ind i kameraet. så du behøver slet ikke, hvis igen det er med vilje. du er smuk lige meget hvad 😊

 • Hej simone
  der er noget jeg tit tænker over når jeg ser din snapchat:) kan du kun lide den ene side af dig selv? du filmer altid dig selv med kun den ene kind til. for det første ser det lidt skørt ud hvis det er med vilje og det ligner det er anstrengende for dig at stå sådan med siden til og din krop er lige, hvis du forstår, og så ville jeg bare skrive til dig, at du virkelig er smuk om du så kigger lige ind i kameraet. så du behøver slet ikke, hvis igen det er med vilje. du er smuk lige meget hvad 😊

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *