Colors & Rock’n’Roll

1 kopi6 7DK:

Hej Ladies,
Colors & Rock’n’Roll er temaet på tredje dagen i Paris.
Jeg elsker engang imellem at gå klædt casual i boyfriend jeans og læderjakke. Denne læderjakke er helt special, og jeg faldt for dens fine detaljer på ryggen. Jeg kan slet ikke vente til sommer, hvor jeg skal rocke den med bar ryg og et par højtaljede shorts eller nederdel. For at pifte outfitet op har jeg sat en lille lækker hæl til fra Falkenberg på Frederiksberg. Det er en behagelig hæl som ikke er for høj og som er god til hverdagsbrug, og så er jeg helt vild med den spidse snude, som stadig er super hot i modebilledet. Mit outfit med links for du her nedenfor. xx S


Jeans: Asos / Shirt: BCBG MAX AZRIA CPH  / Jacket: BCBG MAX AZRIA CPH / Shoes: Falkenberg Frederiksberg /

  EN: Hey Ladies,
Colors & Rock’n’Roll is the theme of the third day in Paris.
I love sometimes to just dress casual in boyfriend jeans with a leather jacket. This leather jacket is so special, and I fell for it’s really cool details on the back. I can’t wait for the summer to rock it with an open back and a pair of high-waisted shorts or skirt. To spice up the outfit I’ve put a little cool heel to from Falkenberg Frederiksberg. It’s a comfortable heel – not too high and it’s really good for everyday use. I’m still crazy with the pointed look,  which is still super hot.  You can find my outfit with links above. xx Sunnamed-21 *Indlægget indeholder affiliate

(Visited 3 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *