Birthday Flashback

Hej Sweeties,
Der er ikke noget bedre end at sidde og kigge tilbage på billeder fra en rigtig god aften. Især ikke når alle billederne enten er halvsløret eller helt sorte fordi de mange mængder af cocktails ikke ligefrem styrker ens evne til at skyde gode billeder, haha! Det er priceless! Any way, jeg havde virkelig en god fødselsdag i lørdags, som jeg holdte hjemme i min egen stue, sammen med de nærmeste piger. Jeg har åbenbart nået en alder nu hvor den ene halvdel af mine veninder enten har babyer eller babyer på vej, eller også er de rejsende karrierekvinder på fuld speed ligesom jeg selv. Det er derfor virkelig svært for mit at samle alle mine piger på én gang, men heldigvis lykkedes det at samle en 9-10 stykker som alle havde tid til at komme og fejre et år mere på bagen. Så er der også en undskyldning for at fejre mig endnu en gang, med de som mangler 😉
For at gøre det lidt nemt for mig selv, da jeg ikke selv havde tiden til at arrangere min fødseldags, grundet rejsen til Paris i samme uge, havde jeg bestilt Sushi ‘to go’ fra mit yndlingsted NORI Sushi på Østerbro. De anretter altid deres sushi super lækkert og delikant ‘to go’, og gør virkelig indtryk. Udover dette havde jeg også hyret en bartender med transportabel bar og hele molivitten fra Drikmeister.dk. Det var altså et hit! Vi manglede i hvert fald ikke noget, og alle tog derfra godt mætte og rimelig beruset, kan jeg vidst godt røbe.
Her er lidt billeder fra aftenen. xx S
Skærmbillede 2016-03-15 kl. 07.17.30IMG_9733IMG_5915Skærmbillede 2016-03-15 kl. 07.17.16IMG_9737 unnamed-21

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *