Paris Fashion Week – day 2

Ankomst til showet – OLE YDE x ARNE JACOBSEN WATCHES /  Arrivel at the show venue OLE YDE x ARNE JACOBSEN WATCHES  IMG_5541IMG_5708 IMG_5709 IMG_5710 IMG_5547
Presse frokost med de dejligste mennesker – bloggere & danske presse / Press lunch after the show at Palais de Tokyo  IMG_5706
Gå tur efter show – fri fra arbejde og tid til sjov med them girls / Street walk after the show – now time for fun with the girlsdSkyder outfit med pigerne efter show. Der kommer snart et helt indlæg op kun om mit outfit /Shooting outfits with the girls. New blog post about the outfit will be online soon!
<3
Nu skal vi ud og spise og have en helt masse cocktails Sandra, Ilirida & jeg. I kan følge hele vores aften på Snapchat & Instagram: Simone Tajmer
xx S
unnamed-21

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Hej Simone. Super inspirerende blog!
  – Du har simpelthen det smukkeste hår. Hvordan får du det farvet? Er det med striber eller helfarvning? Og hvordan holder du det så klart hvidt uden at det bliver gult eller lilla ved brug af silvershampoo?

  Knus

 • Hej Simone. Super inspirerende blog!
  – Du har simpelthen det smukkeste hår. Hvordan får du det farvet? Er det med striber eller helfarvning? Og hvordan holder du det så klart hvidt uden at det bliver gult eller lilla ved brug af silvershampoo?

  Knus

 • Hej Simone. Super inspirerende blog!
  – Du har simpelthen det smukkeste hår. Hvordan får du det farvet? Er det med striber eller helfarvning? Og hvordan holder du det så klart hvidt uden at det bliver gult eller lilla ved brug af silvershampoo?

  Knus

 • Hej Simone. Super inspirerende blog!
  – Du har simpelthen det smukkeste hår. Hvordan får du det farvet? Er det med striber eller helfarvning? Og hvordan holder du det så klart hvidt uden at det bliver gult eller lilla ved brug af silvershampoo?

  Knus

 • Hej Simone. Super inspirerende blog!
  – Du har simpelthen det smukkeste hår. Hvordan får du det farvet? Er det med striber eller helfarvning? Og hvordan holder du det så klart hvidt uden at det bliver gult eller lilla ved brug af silvershampoo?

  Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *