PARIS FASHION WEEK – Boarding day

Hej piger, som jeg afslørrede i min video her på bloggen her igår, skal jeg i denne uge til Fashion Week i Paris! Jeg glæder mig som et lille barn, for i år er det en helt special modeuge for mig. Jeg er nemlig medarrangør af et stort modeshow – mere må jeg ikke sige endnu, og så står jeg sammen med mine kollega for presseturen i den forbindelse.

Jeg er så heldig at jeg skal rejse med mine kollegaer og gode veninder, Liv, Sandra, Marie og Ilirida. Det bliver den fedeste tur! Vi skal flyve idag kl. 12:00 efter frokost Liv & jeg, og onsdag ankommer alle de andre. Jeg skal nok opdatere jer live fra modeugen på min snapchat og instagram SIMONETAJMER

Hvis du også elsker mod og vil med til Paris, så er der håb forude, for du kan nemlig streame modeugens shows online på deres officielle hjemmeside for Paris Fashion week lige her.
I dag skal jeg planlægge alle mine outfits for ugen ud, og så skal jeg pakke og gøre mig klar inden afgang – yeah! Ses på Snapchat! Jeg glæder mig og ser frem til at dele alle highlights med jer! xx S


EN: Hi girls, as I told in my video yesterday I’m leaving for Paris Fashion Week tomorrow! I’m so excited cause this year it is a very special fashion week for me. I’m one of the organizers of a big fashion show – I can’t tell you more details yet.
I am so lucky to travel with my good friends Liv Sandra, Marie and Ilirida. It will be the coolest trip ever! We will depart today after lunch, Liv & I, and Wednesday the girls arrive. I’ll update you live from Fashion Week on my snapchat and Instagram:
SIMONE TAJMER
If you also love the Fashion and want to join the journey, then you can go stream Paris Fashion Week online on their official website for Paris Fashion week right here.
Today I’m planning all my outfits for the week, and getting ready for departure.
I’m so happy and I really look forward to share all the highlights with you guys! xx S

pasris fashion week1unnamed-21

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *