Ottod’Ame – Se min kjole


DK: Hej girls, et af mine nyere fund til garderoben er denne lækre kjole fra Ottod’Ame. Ottod’Ameer til de af jer der ikke kender til mærket, et Italiensk brand. Faktisk er ham der designer, den tidligere meddesigner hos Isabel Marant. Ottod’Ame står for de lækreste kvaliteter, smukt design og virkelig fine og anderledes snit som sidder helt mirakuløst godt på kroppen. Jeg kunne flytte ind i denne kjole og bo i den fast, hvis det ikke var fordi ar jeg boede i et land med minusgrader på nuværende tidspunkt. Indtil videre ryger den med på ferier, også glæder jeg mig til at rocke den til foråret igen! Klassisk tidløs fund.
Mine sneakers er de mest komfortable i verden, og de er fra Ellos til 349 ,-. Du kan finde dem lige her. Ottod’Ame kan du læse mere om her, hvis du skulle have lyst. Kys & kærlighed S


EN: Hi girls, one of my newest purchases is this amazing blue dress from Ottod’Ame. Ottod’Ameis for those of you who don’t already know it, an Italian brand. I he is an Italian designer and former co-designer of Isabel Marant. Ottod’Amestands for the most amazing qualities, beautiful design and really cool and different cuts which tits the body so well. I could move into this dress and live in for real! Classic, comfi & timeless.
My sneakers are from Ellos for only 349 dkk.- and those you can find here. Otto’dame you can read more about here, if you would want. Kiss & Love S

unnamed-21
IMG_9952IMG_9972IMG_9962IMG_9965 IMG_9978

 

 

 

(Visited 6 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *