Opskriften på et lykkeligt liv: Love the sun, Swim the Sea & drink the wild air

Hej bloggen <3
Hvad er egentlig opskriften på et langt og lykkeligt liv?

I mit tilfælde er det sol, varme, havet, naturen, velvære og et godt socialt netværk. Der er selvfølgelig også en helt masse andre faktorer som spiller ind, men ovenstående er nogle af de vigtigste elementer og grundsten for mit lykkelige liv. Derudover er der selvfølgelige andre væsentlige og vigtige ting som også skaber lykke som eksempelvis, familie, rejser,en god karriere, succes, motion, sundhed og meget mere.
Jeg elsker at rejse, og for mig er der ikke noget bedre end et rigtigt eventyr hvor intet er planlagt. Til daglig er jeg den mest struktureret person nogensinde (tror jeg selv). Alt er sat i systemer, kasser, statistikker og kalenderen er altid pakket med opgaver, møder og telefonen popper konstant op med diverse gøremål og ting som jeg skal huske at reflektere over eller handle på, så når jeg rejser, så elsker jeg at INTET er planlagt. Jeg er vild med det spontane, og derfor har de sidste par dage alene på ferien med kun med Deni i mit selskab, været fantastiske. Det var også fedt at have vores venner med de første par dage, misforstå mig ikke, men engang imellem er det virkelig bare rart at kunne gøre lige som det passer en. Kender du ikke det? Der er for mig en eller anden ubeskrivelig frihed forbundet med dage som disse.
I dag er jeg tilbage på pinden igen, og jeg har faktisk glædet mig helt vildt som et lille barn til igen at skulle være på kontoret og snakke med alle vores søde kunder, bloggere og pressen, og ikke mindst catche up med min partner igen. Jeg er super klar til et nyt og spændende år, og jeg er helt høj! En helt anden ting som jeg dog ikke er så høj på, er vejret! Hold k*** det er blevet koldt her i DK? Nu forstår jeg godt hvis I ikke har gidet at like mine billeder på Instagram her den seneste uges tid som ikke har omhandlet om andet end det fantastiske vejr på Tenerife og strandture – I don’t blame you 😉
Jeg måtte i morges pakke mig ind i 3 par strømper, strømpebukser, bukser ovenpå og 3 trøjer + ulden undertrøje. Jeg er ikke et sexet syn i dag skulle jeg hilse at sige, haha! Nå, men tilbage til det der med ‘det lykkelige liv’. Juleaften i kirken lige inden jeg rejse, bed jeg mærke i en bemærkning som jeg overhørte; “Et lykkeligt menneske er den som altid har noget at glæde sig til”, og et endnu lykkeligere menneske er ‘et menneske som altid formår at finde sig noget at glæde sig over’. To søde og gode buskaber som nu er arkiveret i mig.
God tirsdag herfra! XX

unnamed-21image1image2IMG_9940

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *