Glædelig jul + Afsløring af vinder i Scholl konkurrencen

 

Kære skønne læsere, helt inde fra hjertet; rigtig rigtig glædelig jul til dig og din familie!
Jeg håber at du hygger dig her på juleaftensdag med den/dem du holder aller mest af, hvor end i verden du befinder dig på denne magiske dag. Masser af julemusik, julemad og gaver skal der lyde. Personligt er min jul blevet lidt spotan i år, og alle planer for juleaften ændret. Jeg faldt forleden og slog mig rigtig voldsomt, og har faktisk brugte de sidste to døgn skiftevis hos henholdsvis kiropraktoren og i sengen. Mit hofte var hoppet ud af skålen (VÆRSTE SMERTE EVER!), grundet en gammel skade i nederste del af ryggen, så ærligtalt efter sådan en hård omgang, er min bedste julegave i år blot at jeg kan komme op og gå igen, og holde mine smerter nede med smertestillende. Så kan alt det der gaveræs og andet komme i anden række. Deni har dog været så skøn herhjemme. Han har sammen med mig købt juletræ, lavet lysdekoration, købt de skønneste gaver til alle i familien og ikke mindst så har han købt ind og lavet alt julemad fra bunden. Bedre mand skal man vidst lede længe efter. Det er værdsat! Jeg tror da nok at vi skal få sunget en enkel julesang og drukket lidt portvin i aften, og så må vi se hvad aftenen bringer. Jeg håber i hvert fald at DU har en skøn juledag og juleaftnen! Julekys S

OG!
I dag er den heldige vinder af Scholl-konkurencen blevet trukket, og den heldige blev: Mie K.
Et kæmpe stort tillykke til dig & ikke mindst glædelig jul!
Du bedes venligst sende en mail til mig på st@cphfashionlab.dk med dit fulde navn og adresse! Glædelig jul!unnamed-21IMG_1609

(Visited 19 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *