Video blog: A weekend in England

DK: Hej piger, så er videoen fra vores tur til England i weekenden oppe. Det var en sjov weekend. Fredag havde jeg forretningsmøde og med mig på slæb havde jeg min skønne veninde Henriette. Lørdag og søndag stod på hygge og juleshopping. Desværre havde vi begge glemt en adapter til de engelske stikkontakter, så vi endte med at vi til sidst ingen telefoner havde eller strøm på kameraet, så bær over med kvaliteten. Tag med på vores lille smut tur nedenfor. 😉 Love S


EN: Hi girls, the video from our trip to England last weekend in finally online. It was a fun weekend. Friday I had business meeting and on Saturday and Sunday was crazy funny days with Christmas shopping and night out. Unfortunately we both had forgotten an adapter for the British sockets, so we ended up without no phones or power on the camera, so I’m sorry for the quality. Join our little trip below. 😉 Love S
unnamed-21
 IMG_1982

(Visited 8 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *