Extra Christmas Giveaway – Lækre negle med Scholl

Sponsoreret:

Hej Girls,
I anledning af denne skønne december måned , gavernes tid, har jeg fået lov til at udlodde en Giveaway mere, nemlig denne geniale opfindelse, som er på min top 10 over musthave på min beauty-hylde herhjemme: den elektroniske neglefil fra Scholl. Jeg har tidligere har omtalt den her på bloggen, og den er en fast del af min beauty rutine, og jeg bruger den minimum én gang om ugen, når jeg alligevel sidder og ser tv eller drikker min morgenkaffe.
Den fungerer super enkelt og alt man skal gøre for at opnå super smukke og sunde negle er, at følge 3 simple trin til WOW-negle:


Trin 1: Sæt filehovedet på neglepennen og tænd den ved at vælge den ønskede af 2 hastigheder, og fil dine negle i den ønskede form.
Trin 2: Sæt slibehovedet på for at udjævne forhøjninger og udglatte neglens overflade. Dette forbereder neglene til trin 3.
Trin 3: Sæt poleringshovedet på, og polér neglenes overflade med en cirkulær bevægelse. Tryk let for at opnå et optimalt resultat.
Fordelene er, at neglene ser naturlige og sunde ud med en naturlig glans – og hvem elsker ikke smukke og velplejede negle? Efter brug af olien som følger med, er det er ikke nødvendigt at bruge klar neglelak ovenpå. Den er utrolig tidsbesparende, og for mig er den gået helt hen og blevet helt meditativt og sidde og ordne mine negle.

Jeg trækker én heldig vinder juleaften d. 24. Alt du skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar nedenfor i indlægget her. Held og lykke & Christmas Love S

unnamed-21
scholl-cover21

*Dette indlæg er lavet i samarbejde med Scholl.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *