Advent Giveaway – Jewellery by Blossom Copenhagen

Sponsoreret:

Hej skønne piger, jeg flyver rundt her i denne travle jule måned, og i dag har jeg imellem mails og møder, blandt andet arbejdet på, at få en lille video klar til jer, om min tur til Manchester i weekenden. Jeg glæder mig til at invitere jer “med” på rejsen.
Noget andet helt andet er, at jeg jo i dag skal udlodde adventskonkurrence nr. 4, og det har  jeg glædet mig til! Du kan denne advent nemlig vinde to valgfrie smykker fra denne helt igennem smukke smykke kollektion fra Blossom Copenhagen.
Der kan vælges imellem:
Røg quartz øreringe værdi kr. 850.-
Perle øreringe værdi kr. 850.-
Perle vedhæng 45cm værdi kr. 750.-
(denne findes ikke i den Danske kollektion, så den er ret unik).
Lille blomster øreringe værdi kr. 450.-

Jeg er personligt helt vild med  Blossom Copenhagen , og alle deres utrolig smukke og feminine smykker. Alt er så gennemført og de har i den grad sit helt eget univers. Formålet med Blossom Copenhagen’s kollektion er, at gøre det til en sand fornøjelse at bære smykker fra Blossom Copenhagen, og alle kvinder i hele verden bør føle sig smukke og selvsikre når de klæder sig medBlossom Copenhagen. Som Christina Lihn bag Blossom Copenhagen selv siger det: Vis din kærlighed og lad den blomstre.
Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen om 2 af dine favorit smykker er, at skrive en kommentar i feltet nedenfor med jeres navn, & alder eller sende mig en mail med samme info til st@artst.dk. Jeg trækker en heldig vinder allerede nu på mandag d. 21 december.
HELD OG LYKKE & GLÆDELIG 15 DECEMBER!
Christmas Love S
unnamed-21

12105950_1685102435047152_8447378320633774371_n

*Dette indlæg er lavet i samarbejde med Blossom Copenhagen.

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *