3 Advents Give Away – Cashmere & Woll favorites

Sponsoreret: 3adventsimonetajmer

Yes! Så nærmer vi os tredje søndag i advent (allerede). Er jeg den eneste som synes at december bare flyver afsted? Jeg synes at jeg når halvdelen af det jeg havde sat mig for, på trods af jeg knokler på højtryk døgnet rundt! Nå, men det er jo ikke det, som det skal handle om, men derimod den 3 Advents Give Away Konkurrence, som i dag skydes igang!

Denne gang kan I vinde noget som jeg personligt selv er blevet utrolig glad for, nemlig dette overskønne uld & cashmere sæt fra Önling, til en værdi af 1.630 kr. Sættes fåes både i sort og i denne smukke grå farve som jeg selv ejer sættet i. Lige fortiden bor jeg nærmest i blusen, som jeg bruger inden under forskellige strik, og jeg har aldrig nogensinde frosset når jeg haft Önling på. Jeg sværger til deres lækre kvaliteter og klassiske design, og så er jeg især vild med den underspillede blondedetalje på indersiden af ærmerne samt i V-halsen, og ike mindst de skråsyede sømme som fremhæver din talje – dette bliver din absolutte favorit – I promise!
Alt du skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar i feltet nedenfor med dit navn, & alder, eller sende mig en mail med samme info til st@cphfashionlab.dk
Jeg trækker en heldig vinder allerede nu på mandag d. 14 december. Du kan se hele Önling’s smukke udvalg her.
Glædelig 7. december! Christmas Love S

 unnamed-21

* Dette indlæg er lavet i Samarbejde med Önling.dk

(Visited 21 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *