GIVE AWAY – Apair shoes

Sponsoreret:

DK: Hej Girls, og glædelig 1. december!
Jeg har længe glædet mig til denne december dag, og jeg elsker at julen nu officielt er skudt igang! Jeg stod ekstra tidligt op i dag for at nå at pynte hele hjemmet op med julepynt og glimmer inden jeg kørte til arbejde. Det skulle bare nåes! Det går ikke at skyde december igang uden pynt og pebernødder! Det siger måske lidt om hvor travlt jeg har lige for tiden, men ih hvor er det skønt samtidig! Noget helt tredje som også skydes igang i dag er nemlig advents konkurrence nr. 2! En give away som jeg har glædet mig utrolig meget til at vise jer!
Denne gang gælder det nemlig et par af denne smukke sko fra a Apair, til en værdi af 1599 kr. 

Alt du skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar i feltet nedenfor med jeres navn, & alder eller sende mig en mail med samme info til st@cphfashionlab.dk
Jeg trækker en heldig vinder allerede nu på mandag d. 7 december. Du kan se hele Apair’s lækre udvalg her.
Glædelig 1. december! Christmas Love S

unnamed-21

37123_grey

*Dette indlæg er lavet i samarbejde med Apair.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *