Favorites in my wardrobe & today’s outfit

IMG_9057
Skærmbillede 2015-11-25 kl. 10.38.05

DK: Hej kære, to af mine absolutte bedste køb dette efterår er mine overknee boots som jeg efterhånden har i alle farver og materialer, og så må det være min nederdel fra Meotine. Den har jeg også både i army grøn og sort. Jeg har en svaghed for at købe mange af den samme style men i forskellige farver hvis jeg først har set mig sådan rigtig varm på en style. Det er måske lidt tosset, men jeg er vild med at have det tilgængeligt i garderoben! Der er ikke noget bedre end et klædeskab fyld med favoritter! Min trøje her er fra H&M Trend og er to måneders tid gammel, så jeg har fundet en ligeså fed look a like til her i linket nedenfor sammen med links til resten af mit outfit. Onsdags power & god energi! Love S

Knit: h&m 299 ,- here // Overknee boots: 549 ,- here // Skirt: 300 ,- here //


EN: Hi Girls,  two of my absolute best purchase this fall is my over knee boots which I now have in so many different colors and materials, and then it must be this skirt from Meotine. I have a weakness for buying many of the same style but in different colors when I first really like a certain style. It is perhaps a little bit crazy, but I love to have it available in my wardrobe! There is nothing better than a wardrobe stuffed with favorites! My sweater is from H&M Trend and it’s about two more months old, so I have found a look a like version for you right above. Wednesday’s power & good energy! Love S

unnamed-21* affiliate

(Visited 7 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *