Én ting som jeg ville tage med mig på en øde ø

Hej skønne piger, hvis der var én ting i hele verdenen som jeg ville tage med mig på en øde ø, så ville det uden tvivl være uanede mængder af det grønne mirakel te, matcha. I har hørt mig prædike utrolig meget om det, det seneste års tid, tilbage fra da jeg opdagede matcha på det danske marked for første gang hos BYOH, til nu, 10 måneder senere hvor jeg har drukket minimum én kop matcha hver eneste dag. Det er den beste opdagelse som jeg har gjort mig i mange mange år, og det er en sand gave for min krop som nu her snart et år efter begynder at takke mig. Min hud har aldrig været lækre og renere og stråler helt vildt, på trods af søvnmangel den sidste månedstid. Udover det så føler jeg mig simpelthen så godt tilpas i kroppen som aldrig før, og vigtigst af alt for mig som har lidt af kronisk feber i hele 2014 og start 2015, så er min kropstemperatur faldet til normal, og jeg har aldrig haft så godt energi niveau som nu.

Jeg har ikke nogle videnskablige belæg, for det jeg skriver, det er blot erfaring på egen krop i en periode på over 10 måneder, og jeg siger heller ikke at man nødvendigvis skal have en årsag eller noget der skal helbredes for at det er en god idé at drikke matcha, jeg synes blot af det er noget af det bedste som jeg har gjort for mig selv, og dét fortjener i aller højste grad at blive delt med alle jer skønne kvinder! Før kunne den gode mirakel te stort set kun forhandles online, men igår åbnede den første Matcha Bar i Danmark som BYOH står bag, og jeg kan love jer for at min dejlige veninde Signe og jeg stod der som nogen af de første da de åbnede kl 9:00 og skulle smage det hele og indsamle inspiration. Indlægget her er hverken sponsoreret eller lavet i samarbejde med BYOH, det kommer lige fra hjertet af en ægte matcha-fan! PS Matcha baren ligger på Helgolandsgade 13, kbh v. og du kan selvfølgelig læse meget mere om matcha på deres egen hjemmeside her.
Pure Love S


Skærmbillede 2015-11-01 kl. 17.28.32IMG_8530IMG_8521IMG_8533IMG_8526

Billeder taget af fotograf Signe Mørkebjerg.
unnamed-21

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *