Travel Plans October

DK: Hej bloggen, I dag efter arbejde går turen til Oslo hvor jeg har fået et job i morgen onsdag og torsdag efterfulgt af et par møder. Jeg har ikke været i Oslo i over 3 år, så jeg glæder mig utrolig meget til at opleve byen. Denne gang har jeg en del timer for mig selv til at går rundt, så hvis I har nogle gode shopping anbefalinger eller must see destinationer eller kulturelle begivenheder, så hit me! 🙂 Jeg flyver i dag 16:10 og lander ved dinner time, hvor jeg har planlagt mad og vin med nogle gode venner. Ih, jeg glæder mig helt til at komme afsted igen! Følg mine dage på Instagram undervejs: @SimoneTajmer. xx S


EN: Hi sweeties, today I’m leaving for Oslo, since I got a job there the next two days. I’m really looking forward to explore the city again, so if you have any must see places for me to go, hit me! 🙂 If you want, you can follow my whole trip on Instagram: @SimoneTajmer.  xx S

(Visited 17 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *