FLARE JEANS, DENIM & PASTELS

outfit look
DK: Hej kære, et lille outfit billede fra studiet in between arbejde. Jeg er blevet rigtig glad for mine stiletto boots fra Nelly, de er super komfi og ret så skønne at se på. De kan lidt af det hele, og er både gode til hverdag og fest. Min denim coat  købte jeg i Barcelona. Den er jeg også blevet utrolig glad for. Den ligger altid som fast inventar i min bil, og bliver flittigt brugt. Da jeg ikke har kunne finde præcis den samme til jer her i Denmark, har jeg fundet en tilsvarende én til jer fra Asos online lige  her. Hele mit outfit har jeg samlet til jer med links nedenfor. Nu bliver jeg nødt til at skynde mig at sluge morgenkaffen og komme videre i teksten. Jeg skal nemlig indtil Købmagergade og hente nøglen til det nye lejemål! Yeah! Jeg glæder mig til at vi jer det og fortælle meget mere om afslørringen! Rigtig god dag. Mandags kærlighed & kys S

Denim coat: here // Flare jeans: here // Top similar: here // Stiletto boots: here // Hairband: here //


EN: Hi swetties, a small outfit picture from the studio in between work. I am really happy with my stiletto boots from Nelly, they are super comfi and quite beautiful to look at. They can a bit of everything, and is suited for both everyday and special occasions. My denim coat is the one that I bought in Barcelona. I was not able to find it for you here in Denmark, so I have found a similar one to you from Asos online right here.  I have collected my full outfit for you with links above. Now I have to hurry a bit and finish my morning coffee and move on. Sounds like a real monday, right? I wish you a fantastic day! Monday’s love & kisses S

cropped-header.jpg
*affiliate

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *