Matcha te på budget // BYOH GRØN MATCHA TE FOOD GRADE

Hej skønneste mennesker, har I en dejlig søndag?

Jeg har en rigtig god søndags nyhed til alle jer som elsker Matcha, eller til jer som ønsker vedvarende fokuseret energi eller måske vægttab, men som ikke har råd til at afsætte 300 DKK til det grønne matcha mirakel-pulver hver måned; En ny grad af matcha er nu tilgængelig hos BYOH.DK – mit favorit sted, og stedet for bedste kvalitet af mactha i Danmark. Den hedder Matcha Food Grade og koster kun 99 DKK. Den er altså værd at tjekke ud.
Det siger jo sig selv, at går man en smule ned i pris, falder kvaliteten også en smule i samme retning, men dermed ikke teens fantastiske egenskaber og virkning.

Matcha Food Grade er til dig, som gerne vil bruge matcha til andre ting, end almindelig drikkete men stadig gerne vil have mange af de gode antioxidanter og vitaminer. Kvaliteten er ikke 5 stjernet som den jeg startede med at drikke, nemlig Ceremonial Grade, men det er stadig en super 3 stjernet Matcha kvalitet, som jeg helt klart kan anbefale!

Du kan bruge Matcha Food Grade til at blande i eksempelvis. juices (min favorit), vaniljemælk, smoothies, kager, desserter, skyr til morgenmaden osv. Mulighederne er mange, og jeg går aldrig en dag uden min daglige teske af Matcha.
Inde på deres hjemmeside har de også en hel række af opskrifter som du kan finde her.

En god søndags nyhed herfra! Stay fit & healthy!
Matcha-Love SIMG_7596 IMG_7595

Skærmbillede 2015-08-24 kl. 11.21.18

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *