Sådan får du langt og tykt hår – Mit nye hår & disse produkter sværger jeg til

Hej skønneste piger, jeg håber at I har jer en fantastik weekend, og at I har fået nyt det lækre solskinsvejr som har beriget os hele denne weekend. Det har simpelthen bare været så skønt! Her i weekeden var jeg blandt andet forbi min frisør salon STUHR på Strandvejen i Hellerup, hvor jeg fast får ordnet mit hår engang hver 3 måned. Denne gang trængte det virkelig til at blive klippet efter et par måneder i høj sol, masser af saltvand og andet gift for håret, så vi fik klippet et godt stykke af. Det er jo stadig langt i min optik, og for mig er det vigtigste af alt at udstråle charme, selvtillid og SUNDT hår! 😉 – og det gælder uanset længden. Jeg bliver tit spurgt til hvad min hemmelighed bag mit lange sunde tykke hår er, som jeg bestemt ikke har haft hele livet, men som først er kommet de seneste 5 års tid. Min “hemmelighed” er egentlig ret simpel at rette sig efter.
Regl nr 1 er: Jeg glatter og krøller kun mit hår ved festlige lejligheder eller fotoshoot, glem alt om at stå og brænde dit hår af hver morgen. Jeg ved godt at der findes diverse varmebeskyttelses-cremer som skulle sørge for at håret ikke tager skade, men  faktum er, står du med 210 grader og glatter, krøller og hiver i det hver dag, bliver det aldrig langt og sundt. Så lær at elsk dit hår som det er og find nogle produkter som får det bedste frem i netop dit hår og den styling du ønsker. Mit hår er på billedet her blevet glattet af min frisør, men til daglig er det ikke glat på samme måde. Der er en masse fald i, og af og til en masse krøller i det bagerste hår. Jeg har lært at elske det naturlige look og jeg er blevet ret glad for mit år, i forhold til for 5 år siden hvor jeg fik klippet mine syet extensions ud og sad og græd på køkkengulvet.
Regl nr 2: undgå at føntørre dit hår, hvis du har tiden så lad det lufttørre. Mit tager omkring 3-4 timer før det er gennemtørt, og derfor vasker jeg altid mit hår når jeg ved at jeg har tid, og når jeg alligevel er der hjemme, og når jeg ikke står og skal ud af døren.
Regl nr 3: Vask hår max 1-2 gange om ugen. Når du vasker håret flere gange om ugen eller dagligt som mange kvinder gør, slider det utrolig kraftigt på håret – faktisk mere end du lige går og tror at det gør.
Regl nr 4: Find nogle gode produkter der passer til netop dit hår. Spørg din frisør til råds. Jeg sværger til “Kerastase Resistance” (se nederste billede). For mig er dette den perfekte serie da den fugter håret utrolig meget, og sørger for at mit hår ikke holder på vandet. Den anti-filtre og så blødgør den og plejer håret helt utrolig godt. Den er en anelse for parfumeret efter min mening, men det er jo en smagssag. Den gør underværker for mig, og jeg rejser aldrig nogen steder uden. Et lille tip er, køb altid hårprodukterne online, for de er stort set altid billigere end i forretningerne.
Regl nr 5: Brug olie! Mit hår er ret skandinavisk og fedter ved brug af alle olier, undtagen ved brug af “Moroccanoi light” til lyst hår, som jeg altid kommer i håret om morgenen efter at redt håret godt igennem, og den er altid med mig i tasken, og bliver taget frem når håret filtre eller er ude af kontrol.
Rel nr 6: Tag “Silica” hår, hud og negle-pillen. Den virker og gjorde store fremskidt i mit hår på kort tid. Jeg har prøvet både den dyre version og den billige, og de virker lige fint.
Regl nr 7: Få klippet dine spidser hver 3 måned. Det er ikke en skrøne, men en nødvendighed.
Regl nr 8: Drik vand, masser af vand. Hud og hår har, som resten af kroppen, brug for fugt. Derfor er det vigtigt at drikke rigeligt med væske!

Ha’ tålmodighed, er nok det aller bedste råd som jeg kan give. Jeg holdte mig til disse 8 regler, og på knap 6 måneder kunne jeg se store resultater, og den dag i dag er jeg simpelthen så glad for mit sunde, lækre og flotte hår! Jeg holder mig stadig til de 8 regler og jeg glæder mig til en dag i fremtiden at kunne kalde mig selv for Rapunzel. Haha
Jeg håber at mit indlæg kan hjælpe én eller flere af jer derude. Søndags kys og lækkert hår herfra. S

tajmer-300x71IMG_7414 IMG_7263 IMG_7265IMG_7107

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *