Mig i Ny Kampagne Video AW15!

[vidcore vid=”Lht3mVnt”]

Hej Girls, hvad siger I til den nye AW15 kampagne video her, som jeg har lavet i samarbejde med designer mærket THI THAO? I anledning af Copenhagen Fashion Week afholder de bla. en lille Give Away konkurrence hvor man kan vinde en valgfri style i blandt de nye styles som kan ses i videoen ovenfor. For at deltage kan I læse mere på deres Facebook side her. Jeg synes lige at min arbejde og den lille give away fortjente at blive delt med jer. Tøjet i videoen er alt sammen fra THI THAO og smykkerne er fra Jewelry & Love. Opløsningen på videoen kunne desværre ikke være helt i top her på bloggen, men jeg håber at I overlever. 😉 Ha’ en skøn onsdag og enjoy Copenhagen Fashion Week. Love S


(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *