VIND EN SODASTREAM SOURCE MASKINE

Sponsoreret:
Hej sweeties, nu har I muligheden for at vinde den helt nye Sodastream Source maskine i valgfri farve. Jeg har blogget flere gange om hvor glad jeg er for vores maskine herhjemme, og jeg synes derfor at det er på sin plads, at I nu også får muligheden for at vinde en – så here we go! 🙂 Alt I skal gøre er at skrive i kommentarfeltet nedenfor med jeres navn, email og hvilken farve I ønsker, alternativt kan I også deltage ved at sende en email til st@artst.dk. Jeg trækker en heldig vinder d. 15 august, og vinderen offentliggøres herinde på bloggen. God konkurrence girls! Knus fra hende der ønskede at hun havde taget sin Sodastream med til Spanien i varmen. Love S

tajmer-300x71
*Dette indlæg er lavet i samarbejde med Sodastream Danmark

(Visited 25 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *