Beachin Dreaming Jumpsuit – Outfit of the day

DK: Hej piger, inden jeg rejste på ferie købte jeg denne søde buksedragt fra Nelly.com, som selvfølgelig er med mig på ferie. Skoene er fra samme sted og er de mest funky og komfi heels jeg har i garderoben lige pt. Jeg er vild med dem! Især til et par rå jeans eller korte denim shorts. Skoene finder I her og jumpsuiten her. Love S


EN: Hi girls, I just wanted to show you my new blue patterned jumpsuit from Nelly.com.
I bought it just before I left for Bulgaria and I got my shoes from the same place as well. I think this set is so cute. What do you think? You can see more of the jumsuit by clicking here and to watch the shoes click here. Love

tajmer-300x71

_DSC9913
_DSC9928 _DSC9956
*Affiliate
** Foto: Kim Prasana Photography

(Visited 9 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *