Ja, jeg er en freak


Okay, måske ikke i bogstavelig forstand, men en matcha-freak må jeg indrømme at jeg er blevet, og efter at Emmerys nu serverer matcha på alle landets Emmerys forretninger har det aldrig været nemmere lige at snuppe en med på farten, hvis man ikke lige altid har tid til at stå og lave det derhjemme, eller hvis man I løbet af dagen trænger til et seriøst energi boost (det sker tit)! Det gode er at de både serverer matche te, matcha latte og den lækreste vanilla ice frappé med matcha. Den er jeg blevet helt tosset med, og jeg har alene denne uge været forbi Emerys hele 4 gange. Frappéen er der selvfølgelig en del sukker i, men matcha’en kompenserer og bidrager med det sunde touch. Der er i hvert fald et forskelligt udvalg i matcha til hver en smag og til hvert et mood.

Kort fortalt til de af jer der ikke har hørt om matcha, 2015’s nye cult drink aka den bedste  ernæringsbombe. så er matcha fyldt med antioxidanter og en masse andre fantastiske egenskaber, der alle forbedrer stofskiftet og fremmer energi og koncentration. En kop matcha svarer til 12 kopper af almindelig grøn te, og så smager det jo himmelsk! Det har gjordt underværker for min krop, og jeg vil aldrig stoppe med at drikke matcha når jeg man først har prøvet dets fantastiske egenskaber og resultater. Jeg har selv startsættet og teen herhjemme som jeg køber hos Byoh.dk her, men jeg synes at de er genialt at man nu kan få det med på farten. Her på billedet får jeg mig en mactha latte og en matcha frappé.
Prøv det af! De varmeste anbefalinger herfra. Sunde matcha kys S

tajmer-300x71

IMG_465223

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *